英语翻译题?

你再迟到的话就被解雇了(用dismiss翻译)... 你再迟到的话就被解雇了
(用dismiss翻译)
心仪物语

你好!

你所给的汉语句子可以用英语表达为下面这样——

You will be dismissed if you come late once again.

or

You will be dismissed if are late once more.

or

You will be dismissed if you come late again.

追问
谢谢
追答
That's all right!
癫疯阅读

If you are late again, you will be dismiss.
The shareholders have the inalienable right to dismiss directors.
股东们有不可剥夺的解除董事职务的权利。
He was forced to dismiss his closest political ally.
他被迫解散他最亲密的政治同盟。
They dismiss it all as movie phooey.
他们把那一切都看作电影里的胡说八道而不当回事。
He told his company to dismiss.
他让公司解散。
小土豆ycm

你再迟到的话就被解雇了,这句话翻译过来英语表示为:You'll be dismissed if you're late again。这就是使用dismiss的被动形式!
xingxingjiaoao

你再迟到的话就被解雇了,翻译成英语;You'll be dismissed if you're late again.主将从现。
零粉丝做起

你再迟到就会被解雇。If you are late again, you will be dismissed.注 if 引导的状语从句遵循主将从现原则。