他可以帮助我们学英语,我们也可以帮助他学习汉语用英语怎么说? 5

hyohye2016

他可以帮助我们学英语,我们也可以帮助他学习汉语。

这句话用英语可以这样说:

He can help us learn English, and we can also help him learn Chinese.

小梅的教育生活

He can help us with English, we can help him with Chinese ,too.
善永望6M
He can help us learn English, and we can also help him learn Chinese.
他可以帮助我们学英语,我们也可以帮助他学习汉语。
以上为个人观点,仅供参考。
晨阑舟
He can help us study english,And we can help him study Chinese.