帮我翻译英语句子

‘Populationgrowthinmanyindustrialnations,however,isexpectedtodrop.’‘Forexample,thatco... ‘Population growth in many industrial nations,however,is expected to drop.’
‘For example,that companies in high-wage nations are increasingly sending jods and services to low-wage countries.’
‘The actor is often frustrated by his inability to deliver his
English lines smoothly during shooting of Rush Hour 3,according to an entry on his Web site.'
其中的’smoothly’‘shooting'和‘entry’是什么意思?
‘The organization is deep into a long self-analysis known as the journalism credibility project.'
‘Most journalists learn to see the the world though a set of standard patterns into which they plug each dau's events.'
高中的句子,尽量别用机器翻译,要不然我看不懂
柯南一梦
人口在许多工业国家的增长,但预计将下降。
'例如,该公司在高工资国家越来越发送jods和低工资国家服务。
'的演员常常感到他无法发表他
英国线顺利期间尖峰时刻3射击,根据对他的网站进入。
'该组织是一个长期深入自我的项目被称为新闻的可信性分析。
'大多数记者看到,虽然学习的标准模式设置的世界它们插入到每斗的事件。
修炼中的小仙
然而,(人们)预计很多工业国家的人口增长将下降~~

例如,那些高收入国家的公司正在不断增加对低收入国家的工作和服务输送

根据那位演员个人网站上的记载事项,他在拍摄尖峰时刻3的期间,经常因为不能流利说英语台词而感到沮丧挫败

smoothly流利、shooting拍摄、摄影、entry大概是指记载事项

这个组织正在深入进行一项长期的自我测评,就是新闻可信性工程

大多数的记者是通过一系列标准模式来学着观察这个世界,他们把每个事件插入进这些标准模式
晴好又洒脱的典范W
西蒙从哪来?
西蒙多大了?
西蒙要去哪?
他们几点起床?
他们会带什么?
大明要和爷爷奶奶见面么?
ooomme
smoothly 流畅的
shooting 射击 本文意为 拍摄 尖峰时刻3
entry 入口