帮忙翻译下文章(英文)

TotalQualityManagementmaycreateanorganizationalatmosphereofexcitementandsenseofaccomp... Total Quality Management may create an organizational atmosphere of excitement and sense of accomplishment through the rewarding of creativity. When experimentation-oriented failures are accepted as a part of the learning process, employees feel free to use their creative energies to develop new ideas.
Instead of mistakes being hidden from management or denied, and thus being allowed to blossom into larger less easily rectified problems, they are tolerated and employees are encouraged to try again. Employees begin to develop a commitment to the organization rather than looking at it as just their employer. When employees feel they are an integral part of the organization, they feel needed and enjoy work more, which may further increase service quality.
Total Quality Management’s extensive use of teamwork gives employees the experience of problem solving and using their knowledge and experiences in a collaborative effort. As employees gain experience with team problem solving, they may be used to form cross-sectional ad-hoc "mega teams" that can attack larger organization-wide problems. TQM gives an organization greater problem-solving flexibility and increases the quality of work life for all employees.
巴拉巴拉卡卡了0v
全面质量管理通过对创造力的奖励可以营造出具有兴奋与成就感的组织氛围。当面向实验的失败作为学习过程的一部分而被接受时,员工可以随意使用他们的创造力发展新思路。
在这里他们容忍并且鼓励员工再试一次,而不是使管理或拒绝中被隐藏的错误发展成为更大更不易纠正的问题。雇员开始向团体承担责任,而不是仅仅将其视为他们的雇主。当员工认为他们是团体的的组成部分时,他们觉得自己是被需要的,而且乐意做更多的工作,这可能进一步提高服务质量。
全面质量管理在团队合作上更广泛的运用是,使员工在合作中使用他们的知识并且获得解决问题的经验。一旦雇员在解决团队问题中积累经验,它们能够形成可交叉组合的点对点的“超级团队”,这个团队可以解决更大组织范围内的问题。
全面质量管理大大增加了团体解决问题的灵活性,并且提高了所有雇员工作生活的质量。
生长力量
too much
duanpan118
全面质量管理可以创建一个组织氛围的兴奋和成就感的创造力的奖励。当experimentation-oriented失败当作一个学习过程的一部分,员工也可以自由地使用他们的创造性能量来开发新的想法。
相反的错误被隐藏,管理或不被允许进入大开花不易纠正问题,他们正在鼓励员工的耐受性,再试一次。雇员开始研制出一种对组织的而不是看着它仅仅是他们的雇主。当员工感到自己是一个不可分割的一部分,该组织,他们觉得需要更多,享受工作,可进一步提高服务质量。
全面质量管理的广泛使用,团队精神为雇员提供经验和问题解决的使用他们的知识和经验。当员工获取经验,具有团队解决问题时,他们可能被用来形成大型团队”的横向特设的同时,可以攻击的大问题。解决了一个组织更全面的灵活性和提高员工工作生活品质为所有员工
小D睿
我也要翻译这个文章呢!