英语翻译

iopenmypocket,findnocoin:lopenmypurse,findnomoney;theniopenmylife,ifindyou!theniknowh... i open my pocket, find no coin: l open my purse, find no money; then i open my life, i find you! then i know how rich i am! happy thanksgiving day, myde
ar friend
帮我把这段话翻译过来..然后在帮我写一段回复这段话的英文..谢谢!!!
文史23
我打开口袋,发现没有硬币,我打开钱包,发现没有钱,我敞开我的人生,我发现了你。我意识到我是多么富有!感恩节快乐,我亲爱的朋友。

回:Thank you for your letter!Hope our friendship last forever.Happy thanksgiving day.
谢谢你的来信,愿我们友谊天长地久。感恩节快乐。
赢操盘
我打开我的口袋,没有找到硬币;我打开我的钱包,没有找到钱;然后我打开了我的生活,我找到了你!然后我才知道我多富有!感恩节快乐,我亲爱的朋友
回复:Thank you,the same to you.
汤镶天6O
我打开我的口袋发现没有钱币,打开我的钱包发现没有钱,打开我的人生道路时我发现了你!你知道我现在多么富有吗?感恩节快乐,我亲爱的朋友。
I found my life never empty now,I can't live without you ,my dear friend, god bless you ,thank you!and happy thanksgiving day ,too.
bshavjt
我翻开我的口袋,发现里面没有零钱;我打开我的钱包,里面没有钱;我翻开我的生活,然后我找到了你.然后我才知道我多么地富有.感恩节快乐,我亲爱的朋友.

thank you, dear. wish you a happy thanksgiving day too. really great to be your friend. thank you for what you have done for me. wish our friendship shall last foever and ever.
Dragonfly龙飞
意思:我打开口袋,发现没有硬币,我打开钱包,发现没有钱,我敞开我的人生,我发现了你。我意识到我是多么富有!感恩节快乐,我亲爱的朋友。

对方给你发英文祝福,你当然也要回复英文短信啦~
Happy moments, praise God
Difficult moments, seek God
Busy moments, bless God
Quiet moments, worship God
Waiting moments, trust God
Painful moments, touch God
Lovely moments, thank God