谁能帮我翻译一下这段英文,不需要一字一字翻译,意思出来就行了 20

Withaconventionalrocket-poweredOMV,rocketenginesofapproximatelythecorrectthrustareava... With a conventional rocket-powered OMV, rocket engines of approximately the correct thrust are available. For example, a hypergolic restartable rocket in the 50 to 60 kN range is available from the Ukrainian Yuzhnoye organization and is the YUZU-29 rocket propulsion system for the Tsyklon launcher. The specific impulse is 289 sec for a total installed engine thrust-to-weight ratio 49.1, and with a thrust of United States and from the former USSR. The collaboration of Energomash and Khimki has produced an in-development engine of the correct thrust level, theENM-C-36. The specific impulse is 461 sec. the Pratt & Whitney Ry-10 is also a candidate. As the RL-10 is an expansion turbine cycle, its potential operational life is very long compared to conventional rocket engine.
Electric-powered engines for the solar electrical and nuclear electrical are a challenge in that there are no engines in the trust class required. The largest electric thrusters are in the former Soviet Union and are about 1 N in gross thrust! At one-tenth ‘g’ acceleration the total velocity increment of 12923 ft/sec (3993 m/sec) is achieved in 1.11 hours. At one-hundredth of a ‘g’ the time required is 11.16 hours, and this choice of acceleration would reduce the thrust to the 5 to 6 KN range. The only future electric thruster that appears capable of such thrust levels is the VASIMR engine (see Chapter 7) [NASA/ASPL site, 2000]. It may not be possible to fabricate solar panels of about 30 to 40 kW. A 5700N thruster, by analogy, would require an input of some 300 to 400 MW, an unheard of power level for solar panels. The largest multimedia communication satellites have total solar panel power of from 5 to 6 kW.
bdjinglee
与常规火箭助推火箭引擎,大约OMV预定的正确的推力是可得到的。例如,一个hypergolic restartable火箭在50到60 kN范围可以从乌克兰Yuzhnoye组织,是YUZU-29火箭推进系统的Tsyklon发射器。具体的冲动289秒为总装机引擎thrust-to-weight 49.1比、推力的美国和前苏联。Energomash的合作,Khimki已经产生了一个in-development发动机的推力水平,theENM-C-36正确。具体的冲动461秒。惠特尼Ry-10普拉特和的也是一个候选人。作为RL-10是一种扩展周期,其潜在的经营汽轮机寿命很长比常规火箭引擎。
Electric-powered引擎为太阳能电力和核电气是一项挑战,没有引擎的课堂要求信任。最大的电力推进器”是在前苏联解体后,大约有1 N总量的推力!在“g的十分之一的总速度加快12923英尺/秒(3993米/秒)中获得1.11小时。在一帮匪11.16所需要的时间,这是时间的选择可以降低推力加速度的5 - 6)上的范围。唯一的未来的电力推进器,出现这样的VASIMR引擎推力水平(见第七章)[美国国家航空和宇宙航行局/ ASPL网站,2000年)。它不可能制作太阳能电池板的大约30到40万千瓦。一个5700N推进器,以此类推,将需要一个输入的约300至400兆瓦功率电平,听说为太阳能板。最大的多媒体通信卫星的太阳能电池板的力量有5到6千瓦。
能力有限,我用“有道”翻得,希望对你有帮助。
情感分析修复挽回
与常规火箭助推火箭引擎,大约OMV预定的正确的推力是可得到的。例如,一个hypergolic restartable火箭在50到60 kN范围可以从乌克兰Yuzhnoye组织,是YUZU-29火箭推进系统的Tsyklon发射器。具体的冲动289秒为总装机引擎thrust-to-weight 49.1比、推力的美国和前苏联。Energomash的合作,Khimki已经产生了一个in-development发动机的推力水平,theENM-C-36正确。具体的冲动461秒。惠特尼Ry-10普拉特和的也是一个候选人。作为RL-10是一种扩展周期,其潜在的经营汽轮机寿命很长比常规火箭引擎。
Electric-powered引擎为太阳能电力和核电气是一项挑战,没有引擎的课堂要求信任。最大的电力推进器”是在前苏联解体后,大约有1 N总量的推力!在“g的十分之一的总速度加快12923英尺/秒(3993米/秒)中获得1.11小时。在一帮匪11.16所需要的时间,这是时间的选择可以降低推力加速度的5 - 6)上的范围。唯一的未来的电力推进器,出现这样的VASIMR引擎推力水平(见第七章)[美国国家航空和宇宙航行局/ ASPL网站,2000年)。它不可能制作太阳能电池板的大约30到40万千瓦。一个5700N推进器,以此类推,将需要一个输入的约300至400兆瓦功率电平,听说为太阳能板。最大的多媒体通信卫星的太阳能电池板的力量有5到6千瓦。
jup8289
与传统的火箭发动机外部监查,大约正确的推力火箭发动机可用。例如,自燃在50至60千牛顿的范围可重新启动火箭可以从乌克兰Yuzhnoye组织,是柚子- 29火箭发射的旋风推进系统。具体的冲动是289的总装机容量发动机推力重量比49.1,并与美国和前苏联的主旨秒。动力机械的协作和希姆基产生了在发展正确的推力水平,theENM - C - 36号引擎。具体的冲动是461秒。普惠公司Ry - 10也是一个候选人。由于在RL - 10是一个扩展透平循环,其潜在工作寿命很长比常规火箭发动机。

 电力供电的太阳能电力和核能是一种挑战,有必要在信托类没有发动机引擎。最大的电动推进器是前苏联,并在总约1不通过
实菁Qg
天呀,才20分?

除非你加到80分,我帮你人工翻译。我帮别人翻译论文摘要都100分呢~~!