求助英语翻译!!!!

Indeed,manyothersourcesofentertainmentoutsidethehomehavebeenaffectedbytelevision.Some... Indeed,many other sources of entertainment outside the home have been affected by television. Sometimes the very football match or horse race which you might otherwise have gone out to watch is brought into your own living room by television.It is wonderful,but it brings its own problems,too. For one thing it tends to make people lazy. For another,it is a distracton;for when television is on,it is difficult to give one’s mind to anything else. 展开
匿名用户
Indeed,many other sources of entertainment outside the home have been affected by television.
实际上许多户外娱乐来源都受到了电视的影响。

Sometimes the very football match or horse race which you might otherwise have gone out to watch is brought into your own living room by television.
有时候电视把你可能已经出门去看的那场球赛或者赛马带到了你的房间里。

It is wonderful,but it brings its own problems,too. For one thing it tends to make people lazy.
电视很好的,但是也有其自身的问题。首先,电视将人变的懒惰。
For another,it is a distracton;for when television is on,it is difficult to give one’s mind to anything else.进一步讲,电视很分散精力。因为当一个人看电视的时候,很难再分出精力去做其他事情。
herbenhui
实际上,电视已经影响到了我们居家以外的很多其他娱乐资源。有时候,像足球赛或赛马这样的活动本来需要你到户外去参加的,有了电视我们在起居室就可以看到了。这样本来很不错,可是也有它的问题。一方面,它让人们变得懒惰。另一方面,它能够转移你的注意力。只要电视开着,就很难让人集中精力到其他事情上。
百度网友4236aacf6
实际上,电视一直影响着许多来自于家庭以外的娱乐方式。有时,你本来可以外出观看的一场足球赛事或赛马,现在都被你钻进卧室与电视为伴。说来很棒,但同时也存在着问题,首先,这种生活方式使得人们变懒了,其次,看电视会分散人们的注意力。当你开着电视机的时候,你很难有心思去顾及其他的一些事情。
落羽天翔
事实上,家庭娱乐之外的许多其他来源受到影响电视。有时很球赛或赛马,否则你可能出去看到的是由television.It到您自己的客厅带来的是美好的,但它本身所带来的交通问题。原因之一是它往往使人们懒惰。其次,这是一个distracton,因为当电视上,是很难让自己的头脑任何东西。
那些小花花
事实上,很多室外活动的转播都和电视息息相关。有时,你可以从电视上看到一场很精彩的球赛或者赛马,否则没有电视你就只能出去看了。这样很棒,但同时也带了了许多自身的问题:至少这会让人变得懒惰,或者让人不务正业,因为当电视机一打开,就很难再让人注意其他的事情了。