英语高手请进,请帮忙翻译下面一段话,有急用!!!

Howthemanagermentfunctionsandskillsareapplieddependsonthemanagers’slevelintheorganiza... How the managerment functions and skills are applied depends on the managers’s level in the organization.Strategic managers are the senior executives and are responsible for the organization’s overall management.Tactical managers translate the general goals and plans developed by strategic managers into more specific objectives and activities.Operational managers are lower—level managers who supervise the operations of the organization. 展开
百度网友6b38976bc
管理层的功能与技巧运用取决于管理者在整个组织中的层次。战略管理者作为高级执行官,负责组织全面的管理工作。战术管理者将战略管理者所制定的总目标和计划转化为更加详细的目的与行动。运营管理者则是相对较低等级的管理者,监管整个组织运营情况。
如何埋阶层功能和应用技能的管理人员在该organization.Strategic管理水平取决于是高级管理人员,并为组织的整体management.Tactical经理负责翻译的总目标和战略管理发展到更具体的目标和活动计划。业务经理较低层次的管理者谁监督组织的运作。
loweslove
如何在该组织埋阶层功能和应用技能的管理人员.战略上的管理水平取决于高级管理人员,并为组织的整体管理.策略上的经理负责翻译的总目标和战略管理发展到更具体的目标和活动计划。业务经理较低层次的管理者谁会监督组织的运作。
winewqdsa
如何埋阶层的职能和技能应用取决于管理者在企业中的水平。战略管理人员的高级管理人员,并为组织的整体管理。战术管理转变的总目标和战略管理发展到更具体的目标和活动计划。
业务经理较低层次的管理者谁监督组织的运作。