—Do you speak English _________?—Yes, I do. I can speak very _________ English. A.good;well

—DoyouspeakEnglish_________?—Yes,Ido.Icanspeakvery_________English.A.good;wellB.well;... —Do you speak English _________?—Yes, I do. I can speak very _________ English. A.good;well B.well; good C.well;well D.good;good 展开
照此镜4569
B

试题分析:well用作形容词,是健康的,良好的。用做副词,是很好地,充分地;good 形容词,好的;句意:你的英语说得好吗?——是的,我说的不错。我能说一口不错的英语。故选B。