请英语高手帮忙翻译!!!谢谢!

我们将于近期安排样品的运输,如果此样品通过了你们的检验验证,我们就会立即安排批量货物的运输。请英语高手帮忙把此段内容翻译成英文,商务邮件,请正式些。谢谢!... 我们将于近期安排样品的运输,如果此样品通过了你们的检验验证,我们就会立即安排批量货物的运输。

请英语高手帮忙把此段内容翻译成英文,商务邮件,请正式些。谢谢!
士语苼N0
嗯,有点意思,一楼的同学不错但是有语法错误,你一句话有两个谓语,没有加连词。这中文中是一句话但在英语中最好翻成两句。如下:

我们将于近期安排样品的运输
Recently,we will arrange the transportation of the samples.

如果此样品通过了你们的检验验证,我们就会立即安排批量货物的运输。
If the qualification of the samples were approved by your criteria,we will immediately send you the bulk cargo.

翻译无止境,但愿我的版本对你有所帮组,ANYWAY GOOD LUCK!
烈火戰神
We will soon arrange the transport of samples, if the samples passed the test of your certification, we will immediately make arrangements for bulk cargo.
We will soon arrange the transport of samples, if the samples passed the test of your certification, we will immediately make arrangements for bulk cargo. 没了
紫羽玄枫
We will arrange the transportation, if the samples by your sample, we will verify the batch of goods transport immediately.