帮我翻译一下 很着急

Trainpasses,Ifyou"regoingtodoalotoftravelingbytrain,atrainpasswillsaveyoumoney.Buying... Train passes,If you"re going todo alot of traveling by train, a train pass will save you money. Buying a single pass gives you unlimited travel for a period of time. Train passes can be especially useful in india,which has the world"s largest rail system; in Japan, where trains are fast and convenient;and in Europe,where trains go to over 30000 cities. Hostels.Hostels used to provide cheap accommodations-in dormitories-for people under the age of 25. Nowadays,hostels don"t have any age requirements.They"re not only cheap ($8-$17 anight) but a great way to meet people. Hostels are often in interesting places-a castle in Germany, a lighthouse in California,a one-room schoolhouse in the wilderness of Australia. And sometimes hostels even have swimming pools. 展开
秋之晖冬之雪
列车交通
如果你准备坐火车旅行,一张火车票会为给你节省很多钱。只要买一张火车票你就可以享受一段时期内的自由旅程。火车旅行在印度,这个拥有世界上最庞大的轨道交通体系的国家,和列车服务方便快捷的日本还有可直达30000个城市的欧洲特别适用。

旅馆
旅馆曾经多是为25岁以下的青年提供便宜的住宿与餐饮。现在,旅馆再没有任何年龄限制。它们不再便宜(8-17美元一晚)但依然不失为呼朋会友的好地方。旅馆经常被设在有趣的地方---德国的一个古堡,加利福尼亚的一个灯塔,或是澳大利亚荒漠中的一间单间学生宿舍,有时甚至配有一个游泳池。
nandaowo
火车护照
如果你经常坐火车旅行,一张火车护照会为你省去不少的开支。购买一张火车护照可以带给你一段时间内的无限制旅行。火车护照在印度这样有着世界上最大的铁路系统的地方尤其有用;在日本,火车又快又方便。在欧洲,火车穿过超过3万个城市。
青年旅馆
青年旅馆总是为那些25岁以下居住宿舍的人提供便宜的房间。如今,青年旅馆已经没有了年龄限制。他们不但便宜(8-17美元每晚),而且是一种很好的交朋友的方式。青年旅馆通常在名胜古迹处-德国的一座城堡,加利福利亚的一座灯塔,澳大利亚野外的单间校舍。青年旅馆甚至有时候还会有游泳池。

累……我自己都查了很多词
找不到该用户名
火车月票(或者季票)。如果经常乘火车的话,月票会给你节省钱。 买一张月票可以让你在一段时间内无限次乘坐。月票在印度特别有用,印度拥有世界上最大的铁路系统。日本的火车最快,最便捷。欧洲的铁路覆盖30000个城市。
青年旅社。青年旅社过去是大学校园里为年龄25以下的旅行者提供便宜食宿的地方。现在,青年旅社已经没有年龄限制了。它不仅便宜,只需8-17美元一晚,他也是交友的好方式。青年旅社通常位于风景区,如德国的城堡,加州的灯塔
澳大利亚的野外单间宿舍。有时它还配有游泳池