它是什么颜色的英语句子怎么写

跳跳虎的知识分享

它是什么颜色What color is it。

重点词汇

什么anything ; something ; (before a noun or by itself) what ; (before也or都)any。

颜色colour ; countenance ; facial expression ; pigment ; dyestuff。

我有个别书包。猜,它是什么颜色?

I have a bag. Guess, what colour is it?

我有个小船.猜,它是什么颜色?

I have a boat. Guess, what colour is it?

那它是什么颜色,用来做什么的?

What color is it, and what's it used for?

它是什么颜色的?绿色和黄色。

What colour is it? Green and yellow.

它是什么颜色的?锦鲤总色素及色素组分的比较研究。

Comparative studies on the total pigment and pigment components of color carp.

Fairy林觉
知道合伙人金融证券行家
多年实操经验,扎实理论基础

What color is it?
它是什么颜色的?
It's red.
它是红色的。
理冰岚O4
What color is it
小幽英语分享

what color is it