“不客气”用英文怎么读?

小吖儿lala

不客气:You are welcome

You 英 [ju] 美 [jə]

are 英 [ɑ:(r)] 美 [ɑ:r]

welcome [ˈwɛlkəm]

词典释义

  • impoliteadj.不礼貌的,失礼的,粗鲁的;不客气;悖礼;非礼

  • you're welcome不用客气

  • be hard on严格对待[批评]某人;对某人不公平;不客气

  • Don't mention it.何足挂齿

  • incivilityn.粗鲁,粗野;不礼貌的行为

双语例句

1、你这样做对顾客太不客气了。

It is very impolite of you to do so to customers.

2、“非常感谢您能和我们交谈。”——“不客气。”

'Thank you very much for speaking with us.' — 'Not at all.'

3、她毫不客气地拒绝了我们。

She gave us a blunt refusal.

4、不要开始给我找麻烦,否则我就不客气了。

Don't start giving me problems otherwise I'll have to be very unpleasant indeed.

5、“谢谢你提供的信息。”——“不客气。”

'Thank you for the information.' — 'You're welcome.'

英海晴J