六年级下册英语第五课课文翻译

晴晴知识加油站

具体的翻译如下:

Jenny: what are Lisa and bin doing today?

Jenny:丽莎和宾今天在干什么?

Jenny: I don't know. Let me have a look.

jenny:我不知道,让我去看看。

Gogo: Hello, bin. Hello, Lisa. What are you doing?

Gogo:你好宾,你好丽莎。你们在干什么?

Ben and Lisa: Hello, Guoguo.

Ben and Lisa:你好果果。

Ben: I'm digging a hole. Look! I can dig a hole quickly.

Ben:我正在挖洞,看!我能迅速地挖洞。

Lisa: Why did you do that?

Lisa:你为什么这样做?

Ben: because I like digging holes.

Ben:因为我喜欢挖洞。

Jenny: Hello, Guoguo, you come back. What are they doing?

Jenny:你好,果果,你回来。他们在干什么?

Gogo: bin is digging a hole quickly and Lisa is laughing loudly.

Gogo:宾在迅速地挖洞,丽莎在大声地笑。

Jenny: what are you doing?

Jenny:你在干什么?

Gogo: I'm crying softly.

Gogo:我在轻声地哭。

钟离南军修
Jenny:丽莎和宾今天在干什么?
jenny::我不知道,让我去看看。
Gogo:你好宾,你好丽莎。你们在干什么?
Ben
and
Lisa:你好
果果
Ben:我正在挖洞,看!我能迅速地挖洞。
Lisa:你为什么这样做?
Ben:因为我喜欢挖洞。
Jenny:你好,果果,你回来。他们在干什么?
Gogo:宾在迅速地挖洞,丽莎在大声地笑。
Jenny:你在干什么?
Gogo:我在轻声地哭。
告瑜太叔丹翠
最好把课文贴出来