英语翻译:高手请进!!!!

GoneWiththeWinddepictstheperplexedlovematterofScarierO’HaraduringtheCivilWarandRecons... Gone With the Wind depicts the perplexed love matter of Scarier O’Hara during the Civil War and Reconstruction Age in the South.The whole novel is a course of Scarier’s love pursuit.In the novel,Scarier is a ful1.blooded woman;selfish,deluded conflicted,but driven by her own strength of wil1.She protects her land and runs her timber mill by using many base conducts;however,the motive power which pushes her to do like that is rightly her deep love for the land and for the men she Ioves.It is her deep love for Ashley,Tara and Rhett respectively that supports her to pull through the dificulties,and to live on bravely.These positive elements rooting in her character continuously influences the women in the twentieth century. 展开
静心为文
飘描写了斯佳丽在内战时期和南方重建时期错综复杂的爱情。整部小说是一个斯佳丽最求爱的过程。在小说中,斯佳丽是一个full-blooded(是这个么)精力旺盛的,自私的,deluded conflicted(被冲突蛊惑),但是又被自身的意志力量所驱使的人。她用了很多低下的手段来保护她的土地,运营她的木材厂;然而,使她这样做的动力正是她对土地深深的爱以及她爱的男人。是她对 Ashley,Tara 和Rhett分别的爱帮助她度过了难关,并勇敢的活了下来。这些在她性格里深深扎根的积极因素直到现在仍持续的影响着二十世纪的女性。

个别人名不熟悉,没有翻译。个别单词把握不大,用括号标注了。
极不赞成机译,骗人干什么??
pipolong
乱世佳人描绘内战期间和重建年龄在South.The整部小说的可怕奥哈拉迷惘的爱的问题,是可怕的爱pursuit.In小说,可怕,是一个ful1.blooded女性课程;自私,蛊惑冲突,但她wil1.She保护自己的力量推动她的土地使用和运行的许多基础她木材厂进行,然而,动力的推动她这样做的是正确的,她热爱的土地和她Ioves.It男子是她的阿什利,塔拉和Rhett分别热爱,支持她渡过困难,就在她的性格生根bravely.These积极因素,不断地影响生活在20世纪的妇女。

希望对你有帮助!!!
嗡嗡囧
《飘》描绘了爱的恐怖·奥哈拉内战期间,在南部之间。荒漠平原整体重建的恐怖小说的爱pursuit.In恐怖小说,是一种ful1.blooded相左的女人,不自私,如痴如醉,但被她自己的力量保护她的土地和运行wil1.She她用许多基地木业进行;然而,动力,推动她那样做是对她深爱的男人,她的土地Ioves.It是她热爱阿希礼,塔拉,白瑞德,支持她渡过遇到哪些困难,bravely.These积极因素影响,在她的角色一直支持的妇女在二十世纪。
网络专家知识库

纯垃----圾,就知道用机器翻译骗分子,无耻