当朋友留言happy new year to you时,应回答什么?

越多越好!除了一下两种还有吗?要英语的、... 越多越好! 除了一下两种还有吗?要英语的、 展开
朝霞英语

下面总结三种回答Happy new year to you.

1.A:Happy new year to you.新年好。

B:The same to you.也一样祝愿你。

2.A:Happy new year to you.新年好。

B:Thankyou. And a Happy New Year to you too !谢谢你。也祝你新年快乐!

3.A:Happy new year to you.新年好。

B:Same to you.祝你也快乐。

二、拓展新年祝福语:

1.A happy New Year to you.
恭贺新年。

2.Season's greetings and best wishes for the New Year.
祝福您,新年快乐。

3.Wishing you happiness during the holidays and throughout the New Year.
祝节日快乐,新年幸福。
4.With best wishes for a happy New Year!
祝新年快乐,并致以良好的祝福。

江户川暗
1.
Dear,best wish to you ,in the happy and holy day,the same too you.
这是最经典的祝福词,圣经中最为人称道的。
(亲爱的,给你我最真诚的祝福,在这个神圣快乐的日子,希望你也一样。)
2.
Thanks to the ward.
I feel so pleasure to receive it.
hope you are pleased all the time.
(多亏了你的祝福,我是如此开心收到它,希望你一直开心。)
g522842314g
you too!
SAME TO YOU
weichang0829
回答:“装什么洋……SB……”