我的电脑为什么总是出现蓝屏

在开机选择各种进入模式后,总是会出现蓝屏,其内容如下:Aproblemhasbeendetectedandwindowshasbeenshutdowntopreventd... 在开机选择各种进入模式后,总是会出现蓝屏,其内容如下:
A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to you computer.
REGISTRY-ERROR
If this is the first time you've seen this stop error screen,
restart your computer.if this screen appears again,follw this steps:
check to make sure any new hardware or software is properly installed,if this a new installion,ask your hardware or software manufactuer for any windows updates you mighit right.
if this probem continue,disable or remove any newly installed hardware or software.disable BIOS memory options such as caching
shadowing.If you need to ues safe modem to remove or disable
components ,restart your computer,press F8 to select Advanced startup options,and then select safe modem.
前几天也出现同样的蓝屏,不过重启就好了。但现在问题最顽固的地方就是,无论你怎么样的重启,你无论选择什么进入模式,它随后都会出现蓝屏……真是头疼啊……
请各位大哥大姐给我支支招吧!
现在我也很想重装系统,可是连机动不了,又如何重装呢
无论怎么样按F8键都还是会出现蓝屏……
zxs84522
重装系统吧,如果还这样,那只能是你硬件之间不兼容吧
小白一键重装系统网
小白一键重装系统,一款协助用户可以自主独立完成系统重装的电脑软件,提供重装系统教程,免费人工服务,在线远程协助。重装系统记得来找我
兴州出0D

邰明雨as