大学英语 自我介绍

我是一个活泼开朗的女生,我很喜欢交朋友,我也有很多的朋友,他们对我都很好。我有很多的爱好,比如打羽毛球,爬山,篮球等,我觉得运动可以使我更健康,我喜欢吃零食,所以我朋友都... 我是一个活泼开朗的女生,我很喜欢交朋友,我也有很多的朋友,他们对我都很好。我有很多的爱好,比如打羽毛球,爬山,篮球等,我觉得运动可以使我更健康,我喜欢吃零食,所以我朋友都叫我小胖妹,我也很爱吃水果,因为她们说水果可以美容,对健康也很好。
我来自###,那里是一个美丽的地方,依山旁水,我希望我来到##职业技术学院,能结交更多的朋友,希望她们可以到我的家乡游玩!

不要软件翻译啊,谢谢,鄙人在此感谢啊
阿卡索外教网
阿卡索外教网-专注在线外一对一英语培训,一节课低至13.8元。
Hello,everybody!Iamgladtostandhereandintroducemyself.IamXXXandmyEnglishnameisXXX.Iamelevenyearsold.MybirthdayisonChristmasDay.IamastudentofGrade6,Class1ofRuheNewDistrictPrimarySchool.Iliketoplayviolin,reading,swimming,skiingandsurfingtheinternet....Ihavealotofhobbies!ThecolorIlikebestissilver.Myfavoritefoodishamburger.WhenIgrowup,Iwanttobeawriterbecauseawritercanwritemanybookswhichareusefultopeople(Idon'tknowifthisiscorrectornot).Thankyouverymuchforlisteningtome.Thankyouonceagain!

  大家好!很高兴能在这里做自我介绍!我叫XXX,我的英文名字叫XXX,我今年11岁了,我的生日在圣诞节,我在汝河新区小学六年级一班念书。我喜欢拉小提琴、看书、游泳、滑雪、上网……我的爱好很广泛!我喜欢银色,我最喜欢吃汉堡包!长大后我想当一名作家,因为作家能写很多对人有益的书(不知道对不对)。谢谢你们的聆听。

  写自我介绍,词汇量和语法的运用很重要,很多孩子的词汇量少的原因其实主要就是学习方法没掌握住,死记硬背是不行的,需要找一家专业的机构和老师开发开发孩子的英语潜力。

  点击蓝字免费领取,阿卡索欧美外教试课:【免费领取,外教一对一精品课程】跟着外教学习地道英语,如何写高分作文。

  现在有些辅导班也开设的有英语口语单词类的辅导班,像阿卡索这家辅导班就会有相关的英语口语单词学习课程,而且学习内容很不错,教师在教学的时候不仅用实物或是肢体验验教学,而且还辅以正确的记忆方法,从而更好让孩子记忆和学习英语口语单词,这里也有阿卡索这家辅导班免费的英语口语试听课程,可以让孩子去领取试听一下,效果很不错。
  还有其他什么学习问题,可以百度搜“阿卡索vivi老师”为您分析解答。

  想要更多的英语学习资源,可以百度搜“阿卡索官网论坛”免费下载。

全民简历
创投界

最新・大学甄试入学英文自我介绍 __ Preparing For Your Self Intro V2.0

turtle32
I am an out-going girl. I am so fond of making friends that I have a lot of good friends.I have many hobbies, such as playing the badminton,climbing the hill and playing the basketball. As far as I am concerned, exercise makes me healthier. For another, I like snacks,that's why my friends call me sloppy. Also, I like fruits, as it is said that fruits do good to our healthy.
I am from ###, a beautiful place with high mountain and green water. I hope I can make more friends in ## professional technology institute. And, welcome to my hometown!
EM101
I am an optimistic and friendly girl who loves to make new friends. I have many friends, and they treat me very well. I have many hobbies, such as playing badminton, climbing mountains, playing basketball, etc. I feel that exercising will make me more healthy. I like to eat junk food, so my friends all call me little fat sister. I also like to eat fruits, because they say eating fruits is good for beauty, and also good for health.

I am from ###. It is a beautiful place, near both mountains and water. I hope to come to #### school and make many new friends, so that they can come visit my beautiful hometown.