急求一段生物方面英文文献翻译!!!!!高手请进

ThegallotanninsofGallachinensis(GAC)wereextractedconsecutivelybyfivesolventsofdiffere... The gallotannins of Galla chinensis (GAC) were extracted consecutively by five solvents of different polarity,
and the antioxidant and antimicrobial activities of the extracts were evaluated. All of the ether-, ethyl
acetate-, ethanol-, and water-extracts presented remarkable antioxidant abilities in the 1,1-diphenyl-2-
picrylhydrazyl (DPPH) radical scavenging, ferric reducing antioxidant power (FRAP), β-carotene linoleic
acid system, and hydroxyl radical scavenging assays. The minimum inhibitory concentrations (MICs) of
these extracts against 3 species of gram-positive bacteria, 3 species of gram-negative bacteria, and 3 species
of fungi were also determined using the agar dilution method. All of the extracts showed excellent
antibacterial activities, but no antifungal activities. The gallotannins in different extracts were analyzed
by the HPLC and HPLC-ESI-MS. The results indicated that the extracts with weaker polarity contained gallotannins
with higher molecular weight, and had stronger antioxidant and antibacterial activities.
请人工翻译,谢谢!翻译的好追加分
百度网友1bbee2a
对五倍子(GAC)中被5种不同极性单宁溶剂连续提取,
并对抗氧化剂和提取物抗菌活性进行了评估。以太的醛,乙基
醋酸,乙醇和水提取物中提出的抗氧化能力显示1,1二苯基- 2 -
苦味基月井(清除DPPH)自由基清除,抗氧化能力降低铁(荧光漂白恢复),β-胡萝卜素亚油酸
酸系统和羟自由基的清除化验。最低抑菌浓度(MIC)组成的
3种革兰氏阳性菌,3种革兰阴性细菌,并用琼脂稀释法提取
真菌。提取物都显示了良好的
抗菌活性,却没有抑菌活性。在不同提取物的分析单宁
的高效液相色谱和电喷雾质谱。结果表明,极性较弱的提取物中有
较高的单宁分子量,并具有较强的抗氧化和抗菌活性。
北京金瑞博
对五倍子(GAC)中提取单宁连续5个不同极性溶剂,
和抗氧化剂和提取物抗菌活性进行了评价。以太的全,乙基
醋酸,乙醇和水提取物中提出的抗氧化能力显着1,1二苯基- 2 -
苦味基月井(清除DPPH)自由基清除,抗氧化能力降低铁(荧光漂白恢复),β-胡萝卜素亚油酸
酸系统和羟自由基的清除化验。最低抑菌浓度(MIC)组成的
对3种革兰氏阳性菌,3种革兰阴性细菌和3种,这些提取物
真菌还决心用琼脂稀释法。的提取物都显示了良好的
抗菌活性,但没有抑菌活性。在不同提取物的分析单宁
的高效液相色谱和电喷雾质谱。结果表明,极性较弱的提取物中单宁
较高的分子量,并具有较强的抗氧化和抗菌活性。
WAHGFJHREGFMNSDBCMSNGBCMSNGFSHF
却是旧识相识
弱弱地问一句,是不是有些单词有拼错的嫌疑?