急求:入库单、出库单英文怎么翻译!!!!!!!!!!

一粥美食

入库单:godown entry ,出库单:outbound delivery order

1、godown entry

英 [ˈɡəʊdaʊn ˈentri]   美 [ˈɡoʊdaʊn ˈentri]

n.货物进栈申请书,入库单

2、outbound delivery order

读法:英 [ˈaʊtbaʊnd dɪˈlɪvəri ˈɔːdə(r)]   美 [ˈaʊtbaʊnd dɪˈlɪvəri ˈɔːrdər]

n.出库清单

例句:

He is checking the godown entry of the finished products.

他正在查阅产成品的入库单。

扩展资料

临近词:

1、warehouse warrant

中文:仓库证;[贸易] 货栈存货单;[贸易] 栈单

例句:

The warrant is a duplicate warehouse receipt or, better a combined warehouse and trust receipt.

保单是一种双重含义的仓储单,更确切地说,是仓储和信托的。

2、Stock Out

中文:出库单;库存中断;库存耗竭

例句:

Walmart expected a flood of customers to its stores, which would help lift the company's stock outof its rut and get Walmart rolling again.

沃尔玛期望顾客临门,出清存货,以使公司再度运转。

蝶梦飞花舞随风

  • 入库单

英文有两种译法:

1、godown entry

双语例句:

He is checking the godown entry of the finished products.

他正在查阅产成品的入库单。

2、warehousing entry

双语例句:

Please check the details of the warehousing entry.

请核对该入库单的细节。

  • 出库单

翻译成英文是:outbound order

双语例句:

No the outbound order, you can't pick up the goods.

没有出库单,你不能提货。

匿名用户
Stock in 入库单
Stock out 出库单
iou0317
GDN出库单
GRN入库单
汪阿斌baby
Packing list Outbound order