帮忙翻译一下这段话 急

本公司是专业生产金马牌电脑横机的一家私营企业,本公司一直以科技兴业,品质为本的理念,不断开发和改进,融合各国产品特点开发了不同的单、双系统的电脑织领机、螺纹机、下兰机、自... 本公司是专业生产金马牌电脑横机的一家私营企业,本公司一直以科技兴业,品质为本的理念,不断开发和改进,融合各国产品特点开发了不同的单、双系统的电脑织领机、螺纹机、下兰机、自动翻针机、自动收放针及、袖子机和织帽机、围巾机等,本公司产品采用优质钢板高精度电脑铣针床,针板硬度好、连续工作不发热,配有倒卷保护和反正卷布装置减少烂针等优点,公司有专业人员开发电脑控制器和横机一条龙制造,电脑采用进口器件,可靠性高等优点。产品规格有1.5、3、4、5、6、7、8、9、10、11、12、13、14、15、16、18针,28寸—120英寸等。公司秉持“以人为本,诚信服务”的宗旨,以优良的服务满足客户的要求,同时与知名电脑科研机构有紧密合作,不断开发市场要求新产品。欢迎国内外新老客户共创美好未来。 展开
本公司是专业生产金马牌电脑横机的一家私营企业,本公司一直以科技兴业,品质为本的理念,不断开发和改进,融合各国产品特点开发了不同的单、双系统的电脑织领机、螺纹机、下兰机、自动翻针机、自动收放针及、袖子机和织帽机、围巾机等,本公司产品采用优质钢板高精度电脑铣针床,针板硬度好、连续工作不发热,配有倒卷保护和反正卷布装置减少烂针等优点,公司有专业人员开发电脑控制器和横机一条龙制造,电脑采用进口器件,可靠性高等优点。产品规格有1.5、3、4、5、6、7、8、9、10、11、12、13、14、15、16、18针,28寸—120英寸等。公司秉持“以人为本,诚信服务”的宗旨,以优良的服务满足客户的要求,同时与知名电脑科研机构有紧密合作,不断开发市场要求新产品。欢迎国内外新老客户共创美好未来。
The company is a professional production of Golden Horse brand computer flat knitting machine, a private enterprise, the company has been technology-Societe Generale, quality-oriented philosophy, continuous development and improvement of fusion products of the countries have developed different characteristics of single-, double the system's computer collar woven machine , thread machine, under the blue machines, automatic turn needle machine, automatic retractable needles and sleeves, machine and woven cap machine, scarves etc., the company's products using quality steel high-precision computer milling needle bed, needle plate hardness is good, continuous working no fever, with Daojuan fabric devices to protect and reduce the volume anyway, bad needles, etc., companies have professionals in the development of computer control and cross-machine one-stop manufacturing the computer using imported components,
High reliability. Product specifications are 1.5,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,18 needles, 28 inches -120 inches and so on. Company uphold the "people-oriented, good faith service" aims to excellent services to meet customer requirements, while the computer with the well-known research institutions in close co-operation, and constantly develop new products to market requirements. Welcome new and old customers at home and abroad to create a better future.
会社の金马奨のブランドのコンピュータのマシン编みフラットの専门生产され、民间企业は、同社の品质志向の哲学は、継続的な発展と途上国の融合制品の改善のさまざまな特性を开発し、されて技术ソシエテジェネラルはシングル、ダブル、システムのコンピュータの襟マシンの不织布青のマシンの下に、スレッドのマシン、自动オフ针机、自动开闭式の针と袖は、マシン、不织布キャップマシン、スカーフ、マフラーなどは、同社の制品の品质钢、高精度のコンピュータの针床フライスを使用して、针板硬度が高く、継続的な作业良いですは、発热、とDaojuanファブリックデバイスを保护し、とにかく量を减らすこと、悪い针など、企业のコンピュータを制御し、相互の発展の専门家がマシンの1つは、コンピュータをインポートコンポーネントを使用して制造を停止する
高い信頼性。制品仕様1.5,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,18针、上の28インチ-120インチのようです。同社は、"人指向型は、善意のサービスを维持する"优れたサービスを顾客の要件を満たすことを目指しながら、近くの共同でも知られている研究机関の操作とは、コンピュータ、および、常に市场の要求に新制品を开発する。自宅にようこそ、新旧の顾客と海外でのより良い未来を作成します。
회사 금마 브랜드 컴퓨터의 기계가 뜨개질을 평면의 전문 프로덕션입니다, 민간 기업, 회사는 품질 중심의 철학, 지속적인 발전과 국가의 융합 제품의 개선을의 다른 특성을 개발,이 기술 소시에테 제너럴이 단일, 이중 시스템의 컴퓨터에 옷깃을 짜서 기계 파란색 기계 아래 스레드 기계, 자동 회전 바늘 기계, 자동 개폐식 바늘과 소매, 기계 및 기계 짠 모자, 스카프 등 회사의 제품 품질의 철강 고정밀 밀링 침대 컴퓨터에 주사 바늘을 사용하여, 바늘 접시 경도, 지속적인 작동 잘됩니다 아니 발열과 Daojuan 패브릭 장치를 보호하고 어쨌든 볼륨을 줄이고, 나쁜 바늘, 등, 회사 컴퓨터를 제어하고 십자가의 개발 전문가들은이 기계 한 컴퓨터의 수입 부품을 사용하여 제조, 그만
높은 신뢰성. 제품 사양 1.5,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,18 바늘에 28인치 -120 인치 있도록합니다. 회사 소개 지향, 좋은 믿음의 서비스 ""사람이 지켜야 우수한 서비스를 고객의 요구 사항을 충족, 목표로하면서 주변 동료의 유명한 연구 기관 - 운영과 컴퓨터, 그리고 지속적으로 시장의 요구 사항에 새로운 제품을 개발할 수있습니다. 집에 오신 것을 환영합니다 이전 새로운 고객 및 해외에서 더 나은 미래를 만들 수있습니다.