帮忙翻译一下这一段英文(不要自动翻译那种不通顺的)!

Inthispaper,weproposeanewinvisiblewatermarkmethodtoembeddigitalsignatureinportabledoc... In this paper, we propose a new invisible watermark
method to embed digital signature in portable document
format (PDF) that does not increase the size of the file.
The structure of PDF file is explained in the second section.
In section 3, a brief explanation about digital signature
algorithm is given. Section 4 is the description of the method
we use to embed and extract the signature in the PDF file.
The proof of concept of the method is presented in section
5 using an example. Last section is the conclusion, and the
discussion of several open problems.
adreen
在本文中,我们提出了一种新型的隐形水印(透明水印)方法,可以在PDF文件中插入电子签名而不会增加文件的大小。第二章中解释了pdf文件的构成。第三章简要解释了电子签名的运算法则。第四章描述了我们从pdf中插入和提取电子签名的方法。第五章用一个例子证明了这个方法的概念。最后一章是总结和几个开放问题的讨论。
忐忑的小熊猫
在本论文中,我们将提出一种新的隐形水印方法,将数字签名嵌入可移植文档格式(PDF)中而不增加文件的大小。第二部分将解释PDF文件的结构。第三部分将给出数字签名算法的简介。第四部分描述我们嵌入和提取PDF文件中的签名所使用的方法。第五部分将通过范例给出该方法的“概念验证”(POC)。最后一部分为总结和若干开放性问题的探讨。
kirstinekeke
在本文中,我们提出使用隐形水印将数字签名插入便携式文件(PDF)的方法,该方法并不增加文件的大小。第二部分陈述PDF文件的结构。第三部分简述数字签名的运算方法。第四部分描述如何在PDF文件中插入数字签名。第五部分则是列举具体的关于该方法概念可行性的例子。最后一部分总结并讨论该方法中存在的几个公开问题。