英语翻译文章!要自己翻,不要翻译器的,翻译器的我都看过了,都不好!

EverybodywantstogototheCaribbeantohaveavacation.Therearemanywonderfulbeaches,waves,be... Everybody wants to go to the Caribbean to have a vacation. There are many wonderful beaches, waves, beautiful sunsets, and many resorts to stay at. Also, there are many water activities for tourists. They are sailing, windsurfing, water-skiing, scuba diving, yachting, snorkeling, and so on. People go to the Caribbean especially in the winter. Winter is the peak season in the Caribbean because travelers enjoy the sunshine there.
The Caribbean consists of various islands. There are 2 main areas that contain groups of islands.
One part is called the Greater Antilles, and it includes the largest islands such as Cuba, Hispaniola, Jamaica, and Puerto Rico. The other part is called the Lesser Antilles. It includes other small islands.
Are you planning to go on a vacation?
Why don’t you go to the Caribbean for your vacation this time? You can experience Eastern and Western cultures along with many other different countries.
要自己翻,不要翻译器的,翻译器的我都看过了,都不好!好的加赏!!
你敢不打我吗
人人都想去加勒比海群岛度假, 那儿有很多美丽的沙滩,海浪,美丽的日落和很多值得驻足的景点。那儿还有为游客开展了很多水上活动.。 它们是航行,帆船,滑水,水肺潜水,快艇,通气管潜泳以及其他种种。人们去加勒比海通常是在冬季,冬季的加勒比海是客流旺季,因为旅行者很是享受那儿的日光。
加勒比海群岛是有许多岛屿构成。两大主区均包含了数个岛屿。
一部分称作大安的列斯群岛,它囊括了最大诸如古巴,伊斯帕尼奥拉岛,牙买加以及波多黎各岛。另外一部分称作小安的列斯群岛,它包含其他几个小岛。
你是不是盘算着去度假?
为什么这次不去加勒比海呢?你在那儿的许多国度可以同时感受到东方和西方文化。

纯手工制作!请笑纳!.
匿名用户
每个人都想去加勒比海度假。有很多美丽的海滩海浪和美丽的黄昏景观,和很多可以待的娱乐场所。而且 有很多水上活动专为游客制定,他们玩帆船,滑水,潜水,开快艇等等。人们去加勒比海尤其是在冬天时,在加勒比海 冬天去的最大的原因就是游客可以享受哪里的阳光
加勒比海有很多不同的岛屿,有两个主要的区域包括海岛群,一个叫大安的列斯群岛,它包括最大的岛屿比如Cuba,hispaniola,Jamaica 和Puerto rico。另一个部分叫小安的列斯群岛,它包括其他的小岛,
你是否计划去度个假呢
为什么这次你不去加勒比海过你的假期 沿着许多不同的国家 你能经历东方和西方的文化
一定要采纳哦 打这么多字不容易
追问
比如Cuba,hispaniola,Jamaica 和Puerto rico,翻译呢?
追答
分别是 古巴 伊斯帕尼奥拉岛 牙买加里科港口  这些都是地名 所以即使你翻译不出来 你们老师应该也不会说你的 因为他要是不查字典他也不认识