翻译一下,谢谢

Whatwillyoudoifyouget5million(百万)?Somepeoplegivesomedifferentanswers.Sally:Iwanttodob... What will you do if you get 5 million (百万)? Some people give some different answers.
Sally: I want to do business (生意). If I am rich, I will do a lot of things for my family. For me nothing is
more important than my family. I will buy a new house for them and travel around the world.
Joe: If I have 5 million, I will use the money to do everything I like. At first, I will use 2 million to open my
own shop. And I will use another 2 million to buy some new houses. In the future, the houses which I buy will
become more expensive, and I will sell them to other people. Finally, I will use 1 million to buy some presents
for my family and my best friend.
Anna: If I have 5 million, I will put 3 million in the bank and spend 2 million. I will visit Paris, London and
New York. I will eat delicious food, play games, and build a building with a swimming pool.
Jack: I will buy an island if I have 5 million. Then I will be the king of the island and I will invite my friends
to my island.
iiiiii519
如果你有五百万你会做什么?一些人给出了不同的答案。
萨丽:我想做生意。如果我有钱的话,我会为我的家庭贡献很多。对我来说没有什么比我的家人更重要。我会为他们买一栋房子并且环游世界。
乔伊:如果我有五百万,我会用这些钱做一切我喜欢的事情。首先,我会用两百万开一家自己的店,用剩下的两百万买一些新房子。在将来,我买的这些房子会升值,我会把它们卖给别人。最后,我会用一百万买一些礼物送给我的家人和我最好的朋友。
安娜:如果我有五百万,我会把三百万放入银行只花两百万。我会参观巴黎,伦敦和纽约。我会享受美味的食物,玩游戏并且建造一个带泳池的大楼。
杰克:如果我有五百万我会买下一个岛,然后我就会变成岛中之王,并且邀请我的朋友来我的小岛。
1449463870p
如果你有5000000你会做什么?有些人给了不同的答案。
莎莉:我想做生意。如果我有钱,我会做很多我家人的事情。没有我
比我的家庭更重要。我会为他们买一个新房子环游世界。
乔:如果我有5000000,我将用这笔钱去做我喜欢的事。首先,我会用2000000打开我的
自己的店。我会用另外2000000买了新房子。在未来,我买的房子
变得更加昂贵,我可以卖给其他人。最后,我会用1000000买礼物
我的家人和我最好的朋友。
安娜:如果我有5000000,我会把3000000在银行花2000000。我将参观巴黎,伦敦,
纽约。我要吃好吃的食物,玩游戏,建立一个游泳池建筑。
杰克:我会如果我有5000000买一个小岛。然后我将这个岛的国王,我会邀请我的朋友们在
我的岛上。
超级帅哥呵呵
你会怎么办如果你得到500万(百万)?有些人给出不同的答案。
  莎莉:我想做业务(生意)。如果我有钱了,我将为我的家人做很多事情。对我来说没有什么
  比我的家庭更重要。我要为他们买一套新房子,环游世界。
  乔:如果我有500万,我会用这些钱去做我喜欢的一切。首先,我将使用200万年开放
  自己的商店。我将使用另一个200万买一些新房子。在未来,房子易网