急请高手帮忙翻译一篇关于泵的英文资料(1),用翻译工具的闪!谢谢!

TypeexampleSLandSCTwoseparatecircuitsASunfabdualflowpumpcansupplytwocompletelydiffere... Type example SL and SC
Two separate circuits
A Sunfab dual flow pump can supply two completely different consumers.
The separated hydraulic circuits must each be equipped with a pressure limiting valve.
Parallel operation
Due to the high precision of Sunfab’s selection of SL dual flow pumps with equal flow in each circuit, the pumps can be used for parallel operation of two cylinders.
The solution is cost effective, opera¬tionally safe and has a high level of efficiency.
Type example SL and SC
Torque limiting
If the permitted torque of the drive source or the power take off is too low, the problem can be solved us¬ing a Sunfab dual flow pump and a sequence valve. Connection gives si¬multaneous automatic speed control in two stages.
The user uses the flows of both circuits at low pressure.
When the system pressure exceeds the setting of the sequence valve, one flow is dumped to the tank.
The remaining circuit continues to supply at the reduced speed.
Three speeds
A Sunfab dual flow pump with differ¬ent large flows together with sequence valves can give three different flows.
The user uses the flows of both circuits at low pressure.
At stepped pressure the smallest flow is routed away.
At a further increase in pressure the large flow is routed away and the smaller flow is engaged again.
SL and SAVTEC®
On/Off with SAVTEC
With SAVTEC there is no need to en¬gage and disengage the power take off to drive the pump. It can remain in operation. An air or electrically operated SAVTEC opens the oil flow as necessary. Usually in conjunction with a directional valve being acti¬vated. SL pumps in the 200 series are equipped with SAVTEC.
SAVTEC has clear advantages when one needs to operate the hydraulics while moving. Vehicles for road and street maintenance such as snow ploughs and gritters or street clean¬ers are typical examples.
In principle SAVTEC is a suction shut-off valve with separate lubri¬cating and cooling oil supply to the pump for idle operation. The equip¬ment is exceptionally quiet and also fuel efficient.
楣千易t5
一楼的翻译机不要误导群众了。。。

这个说明书很专业,说实话我看不大懂,我根据常识翻译的,大意就是Sunfab双流程泵这种设备可以做两个独立的回路,每个分支都有完整的功能;第二部分是说两个分支在低压下工作时一个会停止工作,另一个继续工作;第三部分是有三种流量调节;第四部分SAVTEC我理解应该是类似于断电保护装置一类的,可以给设备启动和关闭时提供平滑的过渡。以下是原文翻译,你再理解一下。

举例型号:SL和SC
两个独立的回路
一个Sunfab双流程泵可以同时为两个不同的客户提供完整服务。
两个分开的液压回路都必须配备一个限压阀。
并联作业
由于Sunfab双流程泵的高精度,该泵可与两个气瓶并联作业。
这种方案效率很高,同时花费合理,保证作业安全。
举例型号:SL和SC
转矩限制
如果驱动源或者电源启动所允许的扭矩太小,可以用Sunfab双流程泵和顺序阀门解决问题。连接提供了两种速度的自动调节。
用户在低压力下同时使用两个回路。
当系统压力超过程序阀门的设定,其中一个回路会(关闭并)转储到水箱。
剩下的回路会继续提供减速。
三种速度
一个带有不同的大流量和顺序阀门的Sunfab双流程泵可以提供三种不同的流量。
用户在低压力下同时使用两个回路。
在最小流量下提高压力会导致崩溃。
在进一步加大压力的情况下,大流量会崩溃,较小流量会重新启动。
SL and SAVTEC®
SAVTEC的开启和关闭
有了SAVTEC,就不必在开动泵时通电和断电。它能够继续完成作业。一个空气或电力驱动的SAVTEC开启时需要有油流。它通常与换向阀一起被激活。在200系列的SL泵均设有SAVTEC。
当有人需要在移动时操作液压系统,SAVTEC具有明显的优势。街道上的车辆和环卫比如雪地摩托、环卫清洁车都是典型的例子。
在原则上SAVTEC是一个吸切断阀,它有独立的润滑和冷却油供应,闲置操作泵。 该设备也非常安静,省油。
百度网友3b6c5854e
写的不太好、还有,有些看不懂

例如键入SL和资深大律师
两个独立的电路
双甲SunFab生产流程泵可以提供两个完全不同的消费者。
分离出的液压回路每一个都必须配备一个限制阀的压力。
并联运行
由于SunFab生产的SL的双流泵的选择与每个电路平等流精度高,泵可用于两个汽缸并联运行。
该解决方案具有成本效益,歌剧¬ tionally安全,具有高效率。
例如键入SL和资深大律师
转矩限制
如果驱动源或电力起飞允许扭矩太低,问题是可以解决我们¬荷兰一SunFab生产的双流泵和阀门的序列。连接给市¬分两个阶段multaneous自动速度控制。
用户使用的都在低压电路的流动。
当系统压力超过设定的顺序阀,一倾流的坦克。
其余电路继续供应量减少的速度。
三速度
阿SunFab生产与不同¬入口大量流动,以及与顺序阀双流量泵可以给三个不同的流动。
用户使用的都在低压电路的流动。
在加强压力最小流量路由了。
在一个压力进一步增加大流量路由距离,较小的流量进行一次。
SL和Savtec
开/关与Savtec
随着SAVTEC没有必要中文¬规,然后脱离权力起飞驱动泵。它可以继续运作。空气或电动Savtec打开需要油流。通常与换向阀被激活¬活化结合。在200系列可溶性水泵均设有Savtec。
SAVTEC具有明显的优势,需要一个液压操作,而移动。道路与街路维修车辆,如雪犁和砂砾TER值或街道干净¬再培训计划就是典型的例证。
原则上Savtec是一个吸关闭有独立的润滑阀¬ 和冷却油供应,闲置操作泵。 ¬精神疾病的装备是非常安静,也省油。

参考资料: 我自己写的、=。=

a4856622
哇塞!..厉害!我一个都不懂啊!