谁来帮忙翻译一下啊 谢谢

OnemorningGeorgeLeaveshishousewithsixdonkeystothemarket.Afterawhile.hegetstiredsohege... One morning George Leaves his house with six donkeys to the market . After a while.he gets tired so he gets onto of the donkeys.He counts the donkeys and there are only five,so he gets off and goes to look for the sixth.He looks for everywhere but does not find it,so he goes back to the donkeys and counts them again.This time there are six,so he gets onto one of them again and they all start.
After a few minutes he counts the donkeys again and,there are only are five =.When he is counting again,a friend of his passes,and George says to him ,"I leave my house with six don-keys,then i have five,then I have six again,and now I have only five! Look! One,two,three,four,five."
"But,George,"says his friend,"you are sitiing on a donkey fool.That is the sixth.And you are the seventh!"
匿名用户
一天早上,乔治牵着一匹马和六头驴去市场。过了一会,他感觉有点累,就骑到了驴背上。他数着驴却发现只剩下五头了。于是他跳下驴背找。但是他几乎找遍了所有地方就是找不到第六头。于是他回到驴群又查了一遍。这次六头驴全在,于是他骑上驴背继续赶路。
过了一会,他又开始查了一遍,驴又只剩五头了。当他想再查一遍的时候,他的一个朋友路过,于是乔治对他说“我牵出来一匹马和五头驴,但是我一会查是五头,一会又变成六头,而且现在我又只有五头了,不信你看!1,2,3,4,5.”
“但是乔治,”他的朋友说,"你正骑着一头笨蛋,这就是第六头驴,你就是第七头。”
匿名用户
一天早晨,乔治从家里带上他的6头驴去市场。过了一会,他累了所以他骑上了驴。他数了数驴,却只剩下5头驴。所以,他从驴身上下来,找第六头驴。他到处找也没有找到。最后,他回到驴身边 ,又数了一遍。这次是六头驴。然后骑上他骑上其中的一头继续走。
过了几分钟,他又数了一遍,还是只有5头。当他再数的时候,一个朋友正经过这里。然后乔治对他说:“我从家带着6头驴上路,但是一会有5头,一会又有6头。现在,我又只剩5头驴。看,一、二、三、四、五。”
"但是,乔治"他朋友说,“你正坐在一头蠢驴上,这是第六头,并且,你是第七头驴。”
匿名用户
一天早晨,乔治牵着六头驴去市场,过了一阵,他累了,他骑上了一头驴,他数了一下驴的个数,发现只有五个了,他马上从驴上下来,寻找第六头驴,他找了个遍,也没找到那个第六头驴,所以只能回到驴群处,然后又数了一遍,这回正好是六头驴,他骑上驴继续赶路。
过了一会,他又数了一遍驴,发现又变成5个了,当他数驴的时候,他的一个朋友正好路过,乔治跟他说:我离开家的时候带了六头驴,过了一会变成了5头,又过了一会,又变成了六头,但现在又变成5头了,看 1 2 3 4 5.他的朋友说:“乔治,你现在骑的那头不正是第六头吗,而你是第七头驴
匿名用户
有一天早上他家乔治叶片6驴市场。经过while.he会厌倦,他走上了donkeys.He计数的驴子,只有5个,所以他得到了和去寻找sixth.He到处寻找,但没有找到,所以他接着回到驴和计数他们again.This时间有6个,所以他走上其中之一再次和他们所有的开端。

几分钟后,他再次罪状的毛驴,并只有5 =.票时,他再次的朋友,他的推移,和乔治说,他说, “我离开我的房子, 6唐键,然后我5 ,然后我有6个了,现在我只有五!瞧!一,二,三,四,五。 “

“不过,乔治, ”他的朋友说, “你是sitiing对驴fool.That是sixth.And您是第七届! ”