five more hours什么意思

答题菜菜鸟
five more hours

五小时

例句

1.
John made the ad, determined that the five or more hours required were hard work,
约翰拍完广告,认定拍广告时所需的5个小时或更长时间实在是太辛苦了,

2.
The UK Sleep Council called on the country's bosses to end nine-to-five working in favor of more flexible hours.
英国睡眠(调查)委员会要求老板们结束朝九晚五的工作方式,而选择灵活的时间。

3.
The possum cannot survive much more than five hours at temperatures over 30C.
负鼠在30摄氏度以上的环境中,活不过五个小时。

4.
Unlike him, I spend more than five hours each day learning English.
和他不同,我每天都花五个多小时学习英语。

5.
Women who exercised more than five hours a week had a 41 percent reduction.
对于每周运动5个小时以上的女性,此概率可降低41%。

6.
I spent more than five hours today in making the courseware.
今天,我花了五个多小时的时间在制作课件。
帝都小女子
知道合伙人金融证券行家
在校期间荣获文明小使者称号,并考取会计从业资格;曾多次参与集团业务处理,并获得其管理层高度赏识。

five-more-hours
五个多小时

双语例句
1. One two three four five more hours.
还有一二三四五个小时.
来自互联网
2. For if the fish's course held true I must see it for many more hours.
因为,如果这鱼的路线没有变的话,我准会好几个钟点看得见灯光.
来自英汉文学 - 老人与海
3. Alright, there are only five more rounds in that clip, time to go.
好吧, 再过五分钟, 到时间该走了.
来自电影对白
sunskite
five more hours
另外五个小时,另加五个小时

五个多小时,是 five hours or more
或者:more than five hours
五个多小时,也可以表达 再五个小时,手打望采纳
IlikeMiller
还要五个小时;再多五个小时。

希望对你的问题有帮助。