WhenIwassevenyearsold,myfamilymademeanantfarm.First,weputcleansandinathingla

求中文,谢谢WhenIwassevenyearsold,myfamilymademeanantfarm.First,weputcleansandinathinglaOnt... 求中文,谢谢WhenIwassevenyearsold,myfamilymademeanantfarm.First,weputcleansandinathinglaOnthefifthdayatragedyhappened.IputmyfacesoclosetotheglassfarmthatIknockeditover.Allthetunnelsfelldown.Althoughtheantsremainedaliveaftertheirearthquake,onebyonetheybegantodie.IwasscaredasIwatchedthemgiveupbuildingtheirtunnelstocarrythebodiestoacornerofthefarm.Mymothersaidthattheantsweredyingofsadness.Theysimplycouldnotstandthattheirtunnelsweregone.Althoughmuchtimehaspassed,Istillthinkofthatantfarm.Momhadhopeditwouldteachmeaboutthenaturalworld,butittaughtmemuchmore.Overtheyears,Icametorealizetheimportanceofteamwork.Workingtogether,theantswereabletomakeanamazingworldforthemselves.Ialsolearnedthattheyshouldbeadmiredfortheirhardword.ButtherewasanevenlargerlessonthatIdidnotrealizeuntilrecently:adversityisanaturalpartoflife,andmustbeaccepted.Unliketheants,wecannotgiveupwhenwearesad.Wehavetorealizethatifatunnelisgone,wemustbuildinganother. 展开
大成城以兴3872
当我七岁的时候,我的家人给我的蚂蚁农场。首先,我们把干净的沙子在第五天一场悲剧发生了薄薄的一glaon。我把我的脸贴近我敲一下玻璃农场。所有的隧道摔倒了。尽管蚂蚁在地震仍然活着,他们一个个死去。我很害怕,当我看到他们放弃建造隧道进行尸体农场的一个角落。我的母亲说,蚂蚁是死于悲伤。他们只是无法忍受他们的隧道了。尽管时间已经过去了,我仍然认为,蚂蚁农场。妈妈曾希望能教我关于自然世界,但它教会我更多。多年来,我认识到团队合作的重要性。一起工作,蚂蚁能够为自己做一个神奇的世界。我还了解到,他们都应该为他们的努力。但有一个更大的教训,我没有意识到,直到最近:逆境是生活的一部分,我们必须接受。不同的蚂蚁,我们不能放弃我们难过的时候。我们必须认识到,如果一个隧道消失了,我们必须建立一个。
富港检测技术(东莞)有限公司