中英互译在线翻译

请问谁知道中英互译在线翻译哪儿有... 请问谁知道中英互译在线翻译哪儿有 展开
YANA_MJ
人工翻译
网上的在线翻译器都很无语的,翻译出来的文字你基本看不懂
匿名用户
在线翻译 在线词典 金山词霸 爱词霸英语
Angel_氷封记憶
百度网友19e82d1
The recent cases had no contact (or connect), which means there are lots of sources in the community, maybe quite many asymptomatic cases. The possibility of community outbreak is high.
浮灯幻影2R
蘸着吃