我的暑假生活用英语怎么说

百度网友ecf20c7

“我的暑假生活”用英文表达:my summer vacation、my summer holiday。

1、my summer vacation

例句:

My summer vacation lives at the happiness with deliberate the midstream silently.

我的暑假生活在快乐和悄悄的思索中流逝。

2、my summer holiday

例句:

During my summer holiday, I found a part-time job as a cleaner in KFC.

暑假期间,我在KFC找到了一份保洁员的兼职工作

扩展资料

词汇解析:

1、vacation

英文发音:[vəˈkeɪʃn]

中文释义:

n. 假期;(房屋)搬出

vi. 休假,度假

例句:

Vacation tourism is a kind of mature product in the world.

在国际上,度假旅游已经是一种比较成熟的旅游活动。

2、holiday

英文发音:['hɑləde]

中文释义:

n. 假日;节日;休息日

vi. 外出度假

例句:

Sampling the local cuisine is one of the delights of holidaying abroad

品尝当地菜肴是海外度假的乐趣之一。

alexpascal

My Summer Holiday.
要解体成分子的人
我的暑假生活
My Summer Holiday.
过后5345
My Summer Vacation
霖子小姐枝
2. 热油放里脊丝稍炒,七分熟迅速出锅。