英语自我介绍,请大神帮我翻译下面的文字

翻译:大家好,我是...,今年25岁,我来自石河子,毕业于昌吉学院.我很高兴和很荣幸向大家介绍我自己。我是一个既友善又阳光的男孩。我喜欢运动和LOL。我擅长打篮球和羽毛球... 翻译:大家好,我是...,今年25岁,我来自石河子,毕业于昌吉学院.我很高兴和很荣幸向大家介绍我自己。我是一个既友善又阳光的男孩。
我喜欢运动和LOL。我擅长打篮球和羽毛球。运动可以带给我一种激情的感觉,不过我认为,相对比羽毛球,我更喜欢篮球,因为篮球有激情有团队合作。 我最喜欢的歌星是库里,因为他的3分很准。有时候我会上网玩游戏。网络帮助和带给我们一个更好的生活。
Ed_Lan
Hello everyone. My name is XXX. I come from Shihezi and I graduated from Changji College. I'm very happy to introduce myself.

I'm a kind and cheerful boy who likes playing basketball and badminton. Sports can always bring me passion, yet I think I like basketball more than badminton for it involves teamwork. My favourite sport star (原文歌星疑似笔误,改译为球星) is Stephen Curry because he is excellent at 3-pointers. I sometimes play computer games online. The internet helps and gives us a better life.