那位英语高手: 帮忙翻译一下英语阅读 急急急!谢谢

匿名用户
这篇文章就很有问题,要人怎么翻译,第一句里电视和收音机怎么可能用popular来形容
电视很流行?这和椅子很热情一个意思
using TV is popular 使用电视很流行才对啊
而且怎么see TV? 你在看着电视? see的话就是你在看一个东西,看一个杯子或是看一个人
watch TV才是中文里看电视这个行为
童鞋,还是跟你们老师说换本书吧,这种作业不做也罢
我要疯狂舞蹈
晚点
追问
百度网友b7238ee
Youth from the weathering of Karlsruhe
Bayern Munich's spiritual leader
Keeper of Golden Globe Awards
Mr. Football in the door god
Oliver Kahn
Change my mind the myth of
¬ encouraged teammates roar, frighten opponents
¬ a diving standing ovation, warm applause
¬ famous striker in front of you without success
¬ Young as goalkeeper to your idol
Let us forget the mistakes occasionally Real Madrid
Brave the fighting to rule the roost in Europe Bayern
30-year-old your brilliance
Perfect ending four years later
Would like you to pitch the last year
Can stand on top of Europe
追问
翻译中文呢
189******62
qetuoplkhgdascvbmmlhfssyuipp