请英语高手帮我翻译几个句子

2007年6月获全国大学生设计大赛三等奖2007年为学校活动宣传专职策划员2008年1月至2008年月4月在广东省广告股份有限公司实习2009年6月至今在颖盛纺织有限公司... 2007年6月获全国大学生设计大赛三等奖
2007年为学校活动宣传专职策划员
2008年1月至2008年月4月在广东省广告股份有限公司实习
2009年6月至今在颖盛纺织有限公司提任平面设计师
2008年2月至12月在睿意有限公司担任平面设计师
2008年评为三好学生
柠檬起司YA
June 2007 third prize by the National University Students Design Competition
2007 to promote full-time planner in school activities
In January 2008 to 2008 in Guangdong province in April CancerChrom advertising ltd internships
June 2009 Ying Sheng Textile Co., Ltd. so far raised any Graphic Designer
In February 2008 to December at the Core Communication Co., Ltd. as a graphic designer
Miyoshi in 2008 as students

参考资料: www.iciba.com

天宇天籁
这个回答是对的,可以用。