英语作业大神帮忙
Normallyastudentmustattendacertainnumberofcoursesinordertograduate,andeachcoursewhich...
Normally a student must attend a certain number of courses in order to graduate, and each course which he attends gives him a credit which he may count towards a degree. In many American universities the total work for a degree consists of thirty-six courses each lasting for one semester. A typical course consists of three classes per week for fifteen weeks. While attending a university a student will probably attend four or five courses during each semester. Normally a student would expect to take four years attending two semesters each year. It is possible to spread the period of work for the degree over a longer period. It is also possible for a student to move between one university and another during his degree course, though this is not in fact done as a regular practice.
For every course that he follows a student is given a grade, which is recorded, and the record is available for the student to show to prospective employers. All this imposes a constant pressure and strain of work, but in spite of this some students still find time for great activity in student affairs. Elections to positions in student organizations arouse much enthusiasm. The effective work of maintaining discipline is usually performed by students who advise the academic authorities. Any student who is thought to have broken the rules, for example, by cheating has to appear before a student court. With the enormous numbers of students, the operation of the system does involve a certain amount of activity. A student who has held one of these positions of authority is much respected and it will be of benefit to him later in his career.
6.Normally a student would at least attend ________ classes each week.
A) 10 B) 12 C) 15 D) 20
7. According to the first paragraph an American student is allowed ________.
A) to live in a different university
B) to take a particular course in a different university
C) to live at home and drive to classes
D) to get two degrees from two different universities
8.The pressure of future career is felt by American university students mostly because of the r ecord of their ________.
A) academic performance B) social activities
C) personal conduct D) leadership abilities 展开
For every course that he follows a student is given a grade, which is recorded, and the record is available for the student to show to prospective employers. All this imposes a constant pressure and strain of work, but in spite of this some students still find time for great activity in student affairs. Elections to positions in student organizations arouse much enthusiasm. The effective work of maintaining discipline is usually performed by students who advise the academic authorities. Any student who is thought to have broken the rules, for example, by cheating has to appear before a student court. With the enormous numbers of students, the operation of the system does involve a certain amount of activity. A student who has held one of these positions of authority is much respected and it will be of benefit to him later in his career.
6.Normally a student would at least attend ________ classes each week.
A) 10 B) 12 C) 15 D) 20
7. According to the first paragraph an American student is allowed ________.
A) to live in a different university
B) to take a particular course in a different university
C) to live at home and drive to classes
D) to get two degrees from two different universities
8.The pressure of future career is felt by American university students mostly because of the r ecord of their ________.
A) academic performance B) social activities
C) personal conduct D) leadership abilities 展开
1个回答
展开全部
要点综述】 本文讲述美国大学生要毕业并拿到学位,必须学习一定数量的课程,并拿到该课程的学分。一般来说,要学习四年共36门课。但也可适当延长时间,还可到校外选课。学生成绩会被记录下来给招聘人员看,这些使学生处于长期的工作压力中,但仍有学生参加管理活动,而且进入学生社团会受到尊敬,并对将来的事业有利。
21. B 细节理解题。根据第一段可知:每门课每星期上三节,每学期要学四到五门课。因此每星期至少要上12节课。
22.B 细节理解题。文章第一段除介绍大学课程数及学制外,还提到可适当延长时间,还可到校外选课,因此B为正确答案。
23.A 推理判断题 。学生处于工作压力中是因为学业成绩会被记录下来给招聘人员看。
24.C 推理判断题 。文章最后一句话提到拥有这样的职位受人尊敬并对未来的事业有利,其他任何地方均未提到学生为何积极参与社团活动。
25.B 细节理解题。文中提到“The effective work of maintaining discipline is usually performed by students who advise the academic authorities.”,此处关键是对 maintaining discipline的理解,意为“维护纪律”,因此B为正确答案。
21. B 细节理解题。根据第一段可知:每门课每星期上三节,每学期要学四到五门课。因此每星期至少要上12节课。
22.B 细节理解题。文章第一段除介绍大学课程数及学制外,还提到可适当延长时间,还可到校外选课,因此B为正确答案。
23.A 推理判断题 。学生处于工作压力中是因为学业成绩会被记录下来给招聘人员看。
24.C 推理判断题 。文章最后一句话提到拥有这样的职位受人尊敬并对未来的事业有利,其他任何地方均未提到学生为何积极参与社团活动。
25.B 细节理解题。文中提到“The effective work of maintaining discipline is usually performed by students who advise the academic authorities.”,此处关键是对 maintaining discipline的理解,意为“维护纪律”,因此B为正确答案。
推荐律师服务:
若未解决您的问题,请您详细描述您的问题,通过百度律临进行免费专业咨询