英语 这个饭店为我们提供了美味的食物

露水776
您好!
这个餐馆是因为美味的点心而闻名的。
This restaurant is known for its delicious cakes.
有一天,汤姆梦到他乘上火箭飞向太空。
One day, Tom dreamed that he go into the space by rocket.
在广东,广州比城市离我家更远。(如果是比其他城市更远就用括号里的词,不是就不用,不过句子有点不通顺)
In Guang dong province,Guang zhou is far from my home than(any other)city.
如果你遇到困难,你可以想你的朋友们请求帮助。
If you get into trouble,you can ask your friends for help.

请采纳,谢谢!