导演说的开机英文是什么?

张老师休闲娱乐

导演说的开机英文是action,读音:英 [ˈækʃn],美 [ˈækʃn]。

例句:

1、We need more time to see how things develop before we take action.

我们采取行动以前需要有更多时间观察情况的发展。

2、What is the best course of action in the circumstances?

在这种情况下最佳行动方针是什么?

3、Each of us must take responsibility for our own actions.

我们每个人都必须对自己的行为负责。

4、It will require positive action by all in the industry.

这将需要业内全体同人和衷共济。

5、This new injury will put him out of action for several weeks.

这次的新伤将使他几周无法动弹。

图门思凡324
导演说的开机英文是action,读音为:英 [kn],美 [kn]。