粤语女声里 歌词有一句我回忆的男人的?

时尚达人1718

粤语女声里 歌词有一句我回忆的男人的?

去到每一度 点解总会有得嘈
难度继续困死阴湿小气岛
我有一路 清楚找我有幅图
闲话素来任你讲卡都好储
走 去一个冇压力嘅地方
尽情释放 唔驶理人哋眼光
黑色白色 唔驶睇人面色
意识空间 拥有无穷面积
日出 日落 升空 降落
一幕又一幕 如梦生命片段重现
边一幕最值得回味快乐
世世代代 一个一个部落起落
边度着落 降临福地
地球人 已经忘记 幸福 气味
太空旅程 一步内 由呢度去到嗰度
两道光线引导 启动星际航导
随意门 去边度就边度
感应天路 走佬
On a boat on a train or in an airplane
There’s nothing I’d rather do
When we fly in the sky and we go so high
I’ve got the world with you
去到每一度 点解总会有得嘈
难度继续困死阴湿小气岛
我有一路 清楚找我有幅图
闲话素来任你讲卡都好储
细个嗰阵时 日日喺度发梦
老师话我长大之後一定冇用
你咁嘅态度 我戥你老豆老母阴公
但系今时今日 照西飞喺天空
飞 飞到洛杉矶
飞飞飞 继续超越自己
而家飞飞飞度边度都似我屋企
同我之前啲老师 我而家举起我个杯
我冇放喺心内向你敬礼一齐猜猜个枚
247 玩成晚我同啲兄弟唔会嗌攰
代表CLOT 你可以叫我地CLOT Crew
巴黎东京纽约马尔代夫 感觉世界好闷
细个发啲梦开始变现实
除咗佢我个世界争咩 无乜
On a boat on a train or in an airplane
There’s nothing I’d rather do
When we fly in the sky and we go so high
I’ve got the world with you
去到每一度 点解总会有得嘈
难度继续困死阴湿小气岛
我有一路 清楚找我有幅图
闲话素来任你讲卡都好储
准备包袱走路 一步一步计算好
冇最後说话 最後手稿
冇嘢要透露 冇人走宝
掉埋包袱走佬 冇论乜嘢地步 不理疲劳
天与地当被铺 冇任务 几咁好
On a boat on a train or in an airplane
There’s nothing I’d rather do
When we fly in the sky and we go so high
I’ve got the world with you
去到每一度 点解总会有得嘈
难度继续困死阴湿小气岛
我有一路 清楚找我有幅图
闲话素来任你讲卡都好储
去到每一度 点解总会有得嘈
难度继续困死阴湿小气岛
我有一路 清楚找我有幅图

有一句我断了思念断了回忆的歌词的是什么歌

断了思念
作词:武雄
作曲:詹凌驾
演唱:信乐团
以为分手 从此不会相见
以为不见 就能忘了从前
偏偏闭上双眼 你的脸就会浮现
我不够狠 才不能断了思念
想你的夜 只好继续睁着眼
只怕睡去 世界跟着长眠
昨天不会重演 我的痛还不明显
再痛一点 才能够多活一遍
爱已爱 分已分 我还离你不够远
怕只怕 恨只恨 回头一瞬间 又再沦陷
我断断了思念 断不了那最后一眼
你的影子若隐若现 也是我心中最美的熬煎
藕断断了丝连 断不了就继续缠绵
趁着明天还很遥远 再爱一遍
趁着寂寞蔓延之前 断了思念

粤语中歌词女声音的唱有一句不可理亏

邝美云 -一生只愿爱一次
曲:卢东尼 词:小美 编曲:卢东尼
梦想一生只愿去爱一次
最爱的你竞乍不知
缘尽或许只是碰上天意
爱你的心一再暗示
爱你每一夜
柔情全属你
不想知你带点不羁
情路我差点失控
也不懂退避
爱恋的晚上
无尽是旖旎
缘分却不可推理
更不可理喻
我的一个梦
为你预备
梦想一生只愿去爱一次
最爱的你竞乍不知
缘尽或许只是碰上天意
爱你的心一再暗示
爱你每一夜
柔情全属你
不想知你带点不羁
情路我差点失控
也不懂退避
爱恋的晚上
无尽是旖旎
缘分却不可推理
更不可理喻
我的一个梦
为你预备
爱你每一夜
柔情全属你
不想知你带点不羁
情路我差点失控
也不懂退避
爱恋的晚上
无尽是旖旎
缘分却不可推理
更不可理喻
我的一个梦
为你预备
送给《苑子》

歌词中有一句勾勒出今世的回忆的女声古风歌歌曲,在线等

《芊芊》原唱是回音哥
小池塘清露踏涟漪
一圈一圈泛起
那眷恋依旧被微风凋零
翻阅相濡以沫的梦
长不过天地间
每一篇 如青涩般浮现
落雨声 嘀嗒嘀嘀 回荡着轻声细语
犹如你唯美叹息 那么动听
城外 湿呀沥沥 满地的呢喃细语
我发现身边的你 漠然回避
绝唱一段芊芊 爱无非看谁成茧
和你对弈输赢都回不去
一曲轻描淡写勾勒尽是我的呼吸
山穷水绝处回眸一遍你
小池塘清露踏涟漪
一圈一圈泛起
那眷恋依旧被微风凋零
翻阅相濡以沫的梦
长不过天地间
每一篇 如青涩般浮现
落雨声 嘀嗒嘀嘀 回荡着轻声细语
犹如你唯美叹息 那么动听
城外 湿呀沥沥 满地的呢喃细语
我发现身边的你 漠然回避
绝唱一段芊芊 爱无非看谁成茧
和你对弈输赢都回不去
一曲轻描淡写勾勒尽是我的呼吸
山穷水绝处回眸一遍你
绝唱一段芊芊 爱无非看谁成茧
和你对弈输赢都回不去
一曲轻描淡写勾勒尽是我的呼吸
山穷水绝处回眸一遍你

求英语歌,女声,歌词有一句getin my love

郭静 - 界线
作词:陈学圣
作曲:唐达
手机响了一夜没接 该不该回电
照片散了一地没捡 该不该想念
什么让我变胆怯 我觉得晕眩
还不想 去定位 对你的感觉
感情太美 还没心理准备
友情太甜 又变得太暧昧
我爱你 太强烈 我该往后退
爱情的底限 也许我不该跨越
我爱你 太遥远 我还学不会
爱情的界线 我站在边缘
眼神开始有些交会 在每个瞬间
心里开始有错觉 在每一个黑夜
没有你在身边会觉得不安全
我不想 用爱上你 解释这一切
感情太美 还没心理准备
友情太甜 又变得太暧昧
我爱你 太强烈 我该往后退
爱情的底限 也许我不该跨越
我爱你 太遥远 我还学不会
爱情的界线 我站在边缘
朋友是最好定位 情人关系太多变
不想把你当敌人去防备
我爱你 太强烈 我该往后退
爱情的底限 也许我不该跨越
我爱你 太遥远 我还学不会
爱情的界线 我站在边缘
我爱你 太强烈 我该往后退
爱情的底限 也许我不该跨越
我爱你 太遥远 我还学不会
爱情的界线 我站在边缘
爱情的底线 我站在边缘
在疯狂的世界 爱看的见

男的唱的歌词里有一句我把你和回忆都放走

眼色
作曲:李泉 作词:李泉
演唱:林宥嘉
人面狮身的谜语
已经被解开
莎士比亚的对白
不再精彩
伊利莎白泰勒的眼眶
流下埃及艳后古老的眼泪
拜拜 飞快而永远
只有身体在狂欢
心就没负担
耳朵被音乐塞满
抛向云端
没有什么不能 被改变
就像没有什么 值得被改变
一整夜 眨眼一瞬间
谁来烧热 我眼睛的黑色
谁能逃得出 我的催眠
我会让你 心甘情愿 把一切都给我
只要 看著我的双眼
谁来烧热 我眼睛的黑色
谁能止得住 我得干渴
我会让你 跌入 深不见底的快乐
无法 忘记我的双眼
只有身体在狂欢
心就没负担
耳朵被音乐塞满
抛向云端
没有什么不能 被改变
就像没有什么 值得被改变
一整夜 眨眼一瞬间
谁来烧热 我眼睛的黑色
谁能逃得出 我的催眠
我会让你 心甘情愿 把一切都给我
只要 看着我的双眼
谁来烧热 我眼睛的黑色
谁能止得住 我得干渴
我会让你 跌入 深不见底的快乐
无法 忘记我的双眼
是这个吧

有一句歌词唱的声音很大 是男人的泪

刘佳--我一个人走
或许再见是该死的念头 说不出口
至少自尊没让我更难受 别再问候
以为真真假假都已看透
从不轻信承诺厮守
可伤过的痛过的我向谁去说 还是放了说好不分的手
还是在相遇当初的街头
幸福却分在两个路口
你向左我向右 我们变成了最好的朋友
这次成全了你想要的自由
大不了到最后
我一个人走 你是我心中残存的毒瘤 回不了头
已经遗忘该如何笑的脸 渐渐变瘦
你已经不再是我的所有
却还有温度停在胸口
可相爱的深爱的你该怎么说 还是放了说好不分的手
还是在相遇当初的街头
幸福却分在两个路口
你向左我向右 我们变成了最好的朋友
这次成全了你想要的自由
大不了到最后
我一个人走 剩下的路该怎么走
男人的泪该怎么流
这份爱 到最后
一句爱你却哽住了喉

查歌,歌词有一句all my love all my time,女声旳,

歌手:112 专辑:room 112
When I look into your eyes I see you're lonely
Won't you e with me
I wanna know from you
If ever you needed someone
Could you call on me
Let me touch you, let me hold you
Let me squeeze you
Give your love to me
Baby, s wasting time
And let's get together, baby
[Chorus:]
Let me show you
Can I get to know you
Baby let me give you
All my love
[repeat]
Let me touch the secret places known to no one
What's your fantasy
I'm giving you all of me
I wanna please you 'till you can't take it no more
Can I take you to a place where no one finds you
Let's fet about time
It's all about you and me, oh
Can we get together, baby
[Chorus]
When I'm with you something takes control of me
When we're together, can't you see it's destiny
When I'm near you it feels like you're a part of me
And baby I don't want you to go away from me, no
[Repeat Chorus until fade]
词曲:goffin gerald masser michael
演唱:juju
juju-saving all my love for you
a few stolen moments is all that we share.
you've got your family, and they need you there.
though i try to resist,being last on your list,
but no other man's gonna do,
so i'm saving all my love for you.
it's not very easy living all alone
my friends try and tell me,find a man of my own.
but each time l try, i just break down and cry,
'cause i'd rather be home feeling blue.
so i'm savin' all my love for you.
you used to tell me we'd run away together.
love gives you the right to be free.
you said be patient,just wait a little longer.
but that's just an old fantasy.
i've got to get ready,just a few minutes more.
gonna get that old feeling,
when you walk through that door.
'cause tonight is the night for feeling alright
we'll be making love the whole night through
so i'm saving all my love
yeah i'm saving all my love
yes i'm saving an my love for you.
for you
no other women is gonna love you more.
'cause tonight is the night.
that i'm feeling alright.
we'll be making love the whole night through.
yeah i'm savin' all my lovin'
yes i'm saving an my love for you,
for you,

歌词有一句男人的爱比较的太多!歌名是?

歌词出自陈娇的歌曲《我爱的男人变了心》。
歌名:《我爱的男人变了心》
歌手:陈娇
词:郑源
曲:郑源
歌词:
你说你会爱我吗
让我好好想想吧
一束玫瑰 一句话
把我的心骗走了
甜言蜜语的情话
心里美得乱如麻
你说你会爱我到永远
叫我放心别害怕
好朋友常常对我说
千万不要相信他
直到有一天出现她
我才发现我自己傻
我爱的男人变了心
他夺走我所有的爱情
是我不够美丽或你存心故意
也许应该问问你
我爱的男人变了心
他夺走我所有的爱情
是我自作多情
或你太过多情
这是你虚伪的爱情
甜言蜜语的情话
心里美得乱如麻
你说你会爱我到永远
叫我放心别害怕
好朋友常常对我说
千万不要相信他
直到有一天出现她
我才发现我自己傻
我爱的男人变了心
他夺走我所有的爱情
是我不够美丽或你存心故意
也许应该问问你
我爱的男人变了心
他夺走我所有的爱情
是我自作多情
或你太过多情
这是你虚伪的爱情
我爱的男人变了心
他夺走我所有的爱情
是我不够美丽或你存心故意
也许应该问问你
我爱的男人变了心
他夺走我所有的爱情
是我自作多情
或你太过多情
这是你虚伪的爱情
是我自作多情
或你太过多情
这是你虚伪的 爱情

歌词有一句像摆特耐音的一首女声歌

1.Charlie Land *** orough - I Will Love You All My Life
歌词:
Your forever telling me I’m weak
When I’m critized I never speak
I prefer to turn the other cheek
But I will love you all my life
I can never do things right by you
I’m the kind of man who muddles thru
You can find mistakes in all I do
But I will love you all my life
Something foolish happens and you see
In the Middle of it all is me
Seems I cause you so much misery
But I will love you all my life
All my life, All I own
Everything is yours alone
Everyday my whole life thru
I will spend loving you
Everybody says for you I’m wrong
You’ll get nowhere Fast with me along
They keep telling me I don’t belong
But I will love you all my life
All my life, All I own
Everything is yours alone
Everyday my whole life thru
I will spend loving you
I will love you all my life
2.Jennifer Lopez - Again
歌词:
Like an angel of the sky, you came
Clearing up all the clouds, the sadness and the rain
So pure and healing was the love you bring
I knew inside it felt so right
For me I've struggled all my life
To find that thing that makes it right
With you it seems I may have found
Some other kind of love
I will love you all my life
Always be by your side
And I will give you all I have
'Cause you gave me peace and joy again
Again, again
I was scared to let go and trust your love
After what I've been through I have had enough
Whisperin' through your eyes, you never said a word
But something said you're insane
For me I've struggled all my life
To find that thing that makes it right
With you it seems I may have found
Some other kind of love
I will love you all my life
Always be by your side
And I will give you all I have
'Cause you gave me peace and joy again
Again
A friend is what you'll always have in me
I'm so grateful for the man you turned out to be
And it doesn't matter who you happen to meet
You'll forever be a sacred part of me
I will love you all my life
Always be by your side
And I will give you all I have
'Cause you gave me peace and joy again
Again, again