一段英语自我介绍

姐姐准备去新加坡留学,下周新加坡的面试官要去学校进行面试,姐姐初三了,求一段专业的英语自我介绍,要从学生的角度出发,谢谢了O(∩_∩)O~... 姐姐准备去新加坡留学,下周新加坡的面试官要去学校进行面试,姐姐初三了,求一段专业的英语自我介绍,要从学生的角度出发,谢谢了O(∩_∩)O~ 展开
泥语梦2
i,everyone! let me introduce .My name is xxx. I'm xx years old, a middle school student apparently. I love music very much I study hard. My favorite subject is English.I often find chance to practice English.China has joined WTO and Beijing will host the 2008 Olympics,English is more and more important .I will study hard and be dedicate to my homeland.
东郭秀芳萧绸
大家好!我叫***
我英文名字是***
我喜欢打篮球但并不擅长
但我擅长打羽毛球
Hello,
everyone.
My
namy
is
***,
and
my
English
name
is
***.
I
like
playing
basketball
but
I
am
not
good
at
it.
But
I
am
good
at
playing
shuttlecock.
我还喜欢玩电子游戏
我平时喜欢听迈克尔杰克逊的歌曲
但我并不会唱
I
like
playing
computer
games
very
much,too.
I
like
listening
to
Michael
Jackson's
songs
although
I
can't
sing
with
him.
ps:电子游戏,E-game
也可以啊,就是electric的缩写加game.
邰辉荀暄和
首先,在做自我介绍的时候一定要面带笑容,你是做服务员的最重要的就是脸,假如你的脸和买苦瓜的似的,那客人还怎么吃饭?呵呵,介绍完记得要说一声谢谢哦,以下是我翻译的,不知道满不满意, Hello,
My
name
is
**,
**
years
old
this
year,
I
recruited
a
restaurant
waiter,
I
do
careful,
responsible,
have
good
karma,
I
hope
to
work
in
your
restaurant,
thank
you!(*号的自己填写姓名,年龄) 意思就是:你好,我的名字叫**,今年**岁,我应聘的是西餐厅服务员,我做事细心,有责任感,有着良好的人缘,希望能够在贵餐厅工作,谢谢!
LXH罗辉
灬,,,,,,傂?我是一个人还是有很多不一样了。我在一起的时候我就不去了吗啡类的东西都是我的错觉,我们的确是一个人的生活方式的一个人的生活方式的生活方式和生活的确如此,我们的确是一个人的生活方式的一个人的生活方式的生活方式和生活的确如此,我们的确很了不起了。我在一起了。。。。。。。。。。。。。
童仁丰甘
Age
[12]
like
music.
Paint.
Cuisine.
Internet
is
like
the
color
blue,
I
like
to
eat
dessert
do
not
like
sports.
Family
members
of
the
[father.
Mother.
I]
my
QQ
number
is:
378278XXX
你写好范文我帮你翻译