找一首名叫 独自在家唱歌 的英文歌曲 是个男人唱的

Jenny夜
Cry on my Shoulder
演唱:Deutschland Sucht Den Super...

Cry on my shoulder在我肩膀哭泣吧

If the hero never comes to you
如果没有英雄来拯救于你

If you need someone you"re feeling blue
如果在你感觉到忧郁的时候你需要一些安慰你的人

If you"re away from love and you"re alone
如果你远离真爱并感到孤独
If you call your friends and nobody"s homer
当你独自在家想邀约朋友的时候

You can run away but you can"t hide
你可以逃 但是你不要躲起来

Through a storm and through a lonely night
纵然这是一场风暴 一个孤单的夜晚

Then I show you there"s a destinyThe best things in life
然后我会让你感觉到生命中最美好的东西

They"re free
那就是自由
But if you wanna cry
但如果你想哭

If you need someone who cares for you
如果你需要关心你的人

If you"re feeling sad your heart gets colder
如果你感到没有安全感 心灰意冷

Yes I show you what real love can do
是的 我会让你感觉到真爱的能量

If your sky is grey oh let me know
如果你的天空是灰色的 哦 让我进入你的心扉

There"s a place in heaven where we"ll go
我们将要到天堂的一个角落

If heaven is a million years away
如果天堂离我们还有亿万年之久

Oh just call me and I make your day
哦 你只需要叫上我 我会与你结伴通行

When the nights are getting cold and blue
当夜晚变得寒冷忧郁

When the days are getting hard for you
当生活变得步履艰辛

I will always stay here by your side
我会一直伴随你的左右

I promise you I"ll never hide
我答应你 我不会躲起来

What real love can do
这就是真爱的能量

What love can do
爱的力量

love can do
爱的力量
不过这首歌是男女混唱的
芊芊楼阁
Cry on my Shoulder,一个德国乐团唱的。
千金墨鹏煊
jessica
simpson
-
to
fall
in
love
again
这是一个女的唱给她的分手的男友的...
至于你说的,不太清楚..