翻译一下英文谢谢!

HiyaEverybody,mynameisKeniandwelcometomyblog.I'mjustayoungguyfromThailand,whogrewupin... Hiya Everybody, my name is Keni and welcome to my blog.

I'm just a young guy from Thailand, who grew up in England but I don't really live anywhere now, I just go wherever my adventures lead me.

I started this blog so that I could look back and remember how lucky I've been. I also wanted to show you guys a real insiders look at this fantastic, crazy, exciting and sexy life in the world of porn!

Making this blog exercises the few parts of my brain that aren't controlled by my dick! I'm trying my best not to evolve into a just 'that' hired piece of meat!

Anyway, don't take me too seriously, I'm just having a bit of fun! I've designed and written it all by myself and it's my first crack at this web stuff so yes of course I am super proud!

I really hope you enjoy these video's and my simple insights!

Keni

Ps. Oh if there's no pics it's cos I'm a cheap ass! Come back again, my server resets every 24hrs. Sorry!
希望各位老大别用翻译软件啊谢谢!
zpz1780
Hiya Everybody, my name is Keni and welcome to my blog.日Hiya大家,我的名字是Keni,欢迎到我的博客。

I'm just a young guy from Thailand, who grew up in England but I don't really live anywhere now, I just go wherever my adventures lead me.我只是一个来自泰国,谁在英格兰长大,但我真的不活地方现在,我只是跟着我的故事使我年轻的球员。

I started this blog so that I could look back and remember how lucky I've been.我开始这个博客,这样我可以回头记得幸运,我去过。 I also wanted to show you guys a real insiders look at this fantastic, crazy, exciting and sexy life in the world of porn!我还要告诉你一个真正的内线球员在这个奇妙的,疯狂的,令人兴奋和性感的色情在世界上寻找生命!

Making this blog exercises the few parts of my brain that aren't controlled by my dick!演习使这个博客我的大脑不属于我的家伙控制的一些部件! I'm trying my best not to evolve into a just 'that' hired piece of meat!我想我最好不要演变成一个公正'的'雇佣一块肉!

Anyway, don't take me too seriously, I'm just having a bit of fun!总之,不要把我的话当真,我只是有一个一点乐趣! I've designed and written it all by myself and it's my first crack at this web stuff so yes of course I am super proud!我设计和书面通知我这一切,这是我第一次在本网站裂纹等东西当然是我超级自豪!

I really hope you enjoy these video's and my simple insights!我真的希望你喜欢这些视频和我简单的见解!

Keni Keni

Ps.私人秘书。 Oh if there's no pics it's cos I'm a cheap ass!哦,如果没有图片是我职业导向便宜屁股! Come back again, my server resets every 24hrs.再来,我的服务器重置每24小时。 Sorry!对不起!
沧海一粟kp
Hi大家好,我的名字是Keni,欢迎到我的博客。

我是一个来自泰国在英格兰长大的年轻人,但我现在没有固定的住所,我只是四处冒险四处流浪。

我开始这个博客,这样我可以回顾和记忆我是多么幸运。我还要告诉你一个真正的冒险者在这个奇妙的,疯狂的,令人兴奋和有着性感的色情的世界上寻找生命!

这个博客可以锻炼我的大脑不受控制的一些部件!我尽最大努力使它不会变成一块不受控制的赘肉。
总之,不要太认真,我只是有这么点乐趣!我自己构思和书写全部内容,这是我第一次在本网站发表东西,当然我很超级自豪!

我真的希望你喜欢这些视频和我简单的见解!

Keni

顺便说一下。哦,如果没有图片是由于我的服务器很烂!(换个时间)再来,我的服务器每24小时重启一次。对不起!
炸彈在些
日Hiya大家,我的名字是Keni,欢迎到我的博客。

我只是一个来自泰国,谁在英格兰长大,但我真的不活地方现在,我只是跟着我的故事使我年轻的球员。

我开始这个博客,这样我可以回头记得幸运,我去过。我还要告诉你一个真正的内线球员在这个奇妙的,疯狂的,令人兴奋和性感的色情在世界上寻找生命!

演习使这个博客我的大脑不属于我的家伙控制的一些部件!我想我最好不要演变成一个公正'的'雇佣一块肉!

总之,不要把我的话当真,我只是有一个一点乐趣!我设计和书面通知我这一切,这是我第一次在本网站裂纹等东西当然是我超级自豪!

我真的希望你喜欢这些视频和我简单的见解!

Keni

私人秘书。哦,如果没有图片是我职业导向便宜屁股!再来,我的服务器重置每24小时。对不起!
Tomi_J
这么多。。。

大家好,我叫Keni,欢迎大家浏览我的博客。
我是来自泰国的一个年轻小伙,生长在英国,现在我没有固定的住处因为我决定四处闯荡。

我创办这个博客为了让自己能追忆往昔的时光,让我还记得自己以前多么幸运。我也为了让你们知道一个真正的感悟者对这个纸醉金迷,疯狂刺激,充满情色的世界的感受。

这个博客让我大脑中唯一不被“下面”控制的部分得到充分的运用。我只是尽自己最大的努力不让任何关于肉体的信息得以发展。

不管如何,大家不要太过认真。我只希望玩得开心!这个博客是我的第一个网络交流工具并且里面的所有东西都是我自己设计和创作的,所以我非常的自豪!

我真的希望我的视频给大家带来欢乐,我的一些简单的感悟也让你们感到有所意义。

keni

ps: 噢,如果没有任何图片,因为我的技术真的很糟糕!重新来踩过,我的服务器每24小时重置一次,不好意思!
舜卫犹蔼
都是
精华油
essential
oils
英语
essenzielle
ole(这个o上面有两个点)
(估计是)法语
huiles
essentielles
不知道哪国语