一个英语句子的翻译,急,在线等,谢谢了

Sometraineeswereunderstandablyfrustratedbythefactthattheyhaddecidedtoundertakepre-tra... Some trainees were understandably frustrated by the fact that they had decided to undertake pre-training in the belief that that it would provide them with the skills, knowledge and experience,sought by employers, but because they had not had work experience in customer service, they still would find it very difficult to get a job.
不要用机器翻译一个结果给我,我也会的,谢谢
国斌二胡
有些学员会因下列情况而泄气,这是可以理解的,就是他们已决定参加预培训,而且他们相信预培训会为他们提供雇主所需要的技能、知识和经验,然而由于他们在客服方面没有工作经验,他们仍然发现很难得到工作。
a65994789
有些学员不满是可以理解的,他们决定采取预先相信,它将提供必要的技能,知识和经验雇主要求,他们训练的事实,而是因为他们没有工作,在客户服务方面的经验,他也很难找到工作。
寂筱陌1314
有些学员不满是可以理解的,他们决定采取预先相信,它将提供必要的技能,知识和经验雇主要求,他们训练的事实,而是因为他们没有工作,在客户服务方面的经验,他也很难找到工作。 我是新手、帮个忙。最佳答案。