怎样学习英语最有效

我是一个初中生,理科很棒,文科不怎么样,特别是英语是拉分最大的科目。我应该怎么学习英语。... 我是一个初中生,理科很棒,文科不怎么样,特别是英语是拉分最大的科目。我应该怎么学习英语。 展开
八维教育
北京八维教育是位于首都中关村上地信息产业园区的一所民办非学历高等教育机构。课程设置以市场需求为导向、以岗位要求为标准、为企业量身打造符合企业和市场需求的专业型人才。
英语是听说读写为基础的,平时要多听多读,积累的量达到一定的程度,有了英语的语感就可以多说多写了,等有了成就感有了兴趣以后,一切迎刃而解。
lch190462
Don't ever 'study' English.

掌握英语请谨记下面几条法则,受益无穷
Rule 1: Don't study english vocabularies, learn phrase only.
Rule 2 (the most important rule in my view): Do NOT study grammar rule
Rule 3: Listen as much as you can, listen English materia no matter you can understand or not, listening is much important than studying text book, stop to waste time on text book and get more and more listening.
Rule 4: Learning deeply, learn every phrase deeply, repeat it again and again utill you built very strong connection with that.
Rule 5: Study stories to improve your grammer unconsciously, for the beginning level study stories in audio or video is better than text
Rule 6: Listen to real English, movies, talk shows TVs whatever.
学英语的动机很重要,不要为了考试而学,多看美剧和原版电影培养英语文化的兴趣和认同感,发自内心的那种渴望讲一口流利的英文才是你今后能够不断坚持练习的动力源泉
阙听相睿识
培养兴趣,找个喜欢的人陪你一起学,多看英语片,培养语感
arkers2012

wengbengpi
英语最有效