求大神翻译

'...thereisarealbarriertounderstandingbetweenusinthefactthatyougrewtomanhoodinaperiod... '...there is a real barrier to understanding between us in the fact that you grew to manhood in a period of hope, when people looked forward with confidence to the 'great world spinning forever down the ringing grooves of time'; whereas I spent my whole adolescence in the shadow of war and disappointment, growing up with a generation which, in large part, had no future.'
Ultimately, Mumford draws sustenance from Geddes life and work and uses it to overcome his own, personal and intellectual despair, stating: 'Geddes's essential doctrine was a doctrine of life: its inception, its growth, its crises, its insurgence, its self-transcendence…those who look for Patrick Geddes in the libraries will never find him: they will be put off by his crabbed, somewhat Carlylean style, by his incomplete thoughts, by his impatient shortcuts and his willful exagerrations - all apparent weaknesses which were rectified in real life by his stern commonsense, his massive practical grasp, his astonishing breadth of scholarship, his relentless confrontation of reality.'
This 'confrontation of reality' is a good way of summing up Geddes's life, a struggle against circumstance for his beliefs. It is reminiscent of the later anarchist slogan - Demand the Impossible! And the old Scottish saying An Fhirinn an aghaidh an t-Saoghail! (The Truth Against the World).
大刀战士柴燎
在你逐渐成熟的希望时期,我们之间有一个沟通的真正阻碍,当人们抱着信心期望伟大的世界随着时间的鸿沟永远的旋转时;我在战争的阴影和失望度过了我的整个青春期,和我一起长大的一代,从很大程度上来说,没有未来。

最终,曼福特在格迪斯的生活和工作中获得寄托,平且把这种寄托用来克服他自己的私人而智慧的绝望,开始为“格迪斯的基本原则就是生活的原则,它诞生,它成长,它陷入危机,它起义,它自我超越。。。那些在图书馆寻找帕特里克·戈德斯的人将永远无法找到他:他们将被他的潦草所敷衍。”不知为何有些Carlylean风格,他不完整的思想,他不够耐心的捷径还有他任性的夸张-所有显而易见的缺点都在现实生活中被他的严厉的常识思维所矫正,他大量的实践行为,他令人惊讶的广博学识,他永不停息的与现实的对抗。”
“永不停息的与现实的对抗”是总结格迪斯一生的正确写照,为了自己的信念与环境的抗争。它让人想起后来无政府主义者的口号—-要求不可能的!还有那古老的苏格兰谚语:An Fhirinn an aghaidh an t-Saoghail!(抗衡世界的真理)。
我尽力了 。。。纯手打 望采纳
匿名用户
“......还有在你成长在一个时期的希望,当人们期待与信心,对到成年的事实,真正的理解障碍我们之间”伟大的世界永远旋转下来的时间“的振铃槽;而我花了我整个青春期战争和失望的阴影,长大的一代人当中,很大一部分,没有future.'Ultimately,芒福德平寄托在格迪斯的生活和工作,并用它来克服自己的,个人的和知识产权绝望,他表示:“格迪斯的必不可少的学说是生命的一种学说:公司成立以来,它的成长,它的危机,它的叛乱,其自我超越......那些谁寻求帕特里克格迪斯在库中永远也找不到他,他们会放关他的乖张,有点Carlylean风格,他的不完整的思想,他不耐烦的快捷方式和他的任性exagerrations - 这被他严厉的常识进行了纠正在现实生活中所有的明显的缺点,他的大规模实践的把握,他惊人的奖学金广度,他的无情现实的对抗。“这种“现实的对峙”是总结格迪斯的生活,对环境对他的信仰奋斗的好方法。这让人想起了后来无政府主义的口号 - 需求的不可能!和古老的苏格兰话说的Fhirinn的aghaidh的T-Saoghail! (对世界的真理)。
追问
谢谢 我看看