帮忙翻译一下这篇英语短文

Wateristhemostimportantofallthethingsweeatanddrink.Notmanypeopleunderstandthisbutit's... Water is the most important of all the things we eat and drink.Not many people understand this but it's quite true.The human body can go without food for a long time.We’ve got many examples for this .Yet two or three days without water can usually make people die.Man can’t live without water .
Many people don’t understand how much water the human body needs towork well , and many people , especially young people , do not drink enough , even in very hot weather . Our body has mostly water , about 65% to 75% . That is to say about two thirds of our body is water . When we do sports , some of the water will get away from our body . If we don’t drink some water , we won’t have enough water.And if we don’t have enough water , we’ll feel tired and many of us will get ill . So you know how important water is to us .
忆墨浓
水是我们吃饭喝东西时最重要的东西,虽然没有很多人明白到这点,但它的确是很正确的。人类的身体不接触到食物也可以维持很长时间。我们有很多关于这个的例子。经常两三天不饮水就会使人们死去。人类不能存活在一个没有水的地方。
很多人不懂多少水能让我们的身体保持健康,很多人,尤其是年轻人,不能喝足够的水,甚至在非常炎热的天气也是。我们的身体里拥有很多水分,大约在百分之六十五到百分之七十五之间。那是二分之一的水。在我们运动时,水分就会从我们的身体里消失。如果我们不能喝足水,我们的身体便不会拥有足够的水分。还有如果我们不喝够足够的水,我们会感到疲惫,我们中的很多人还会生病。所以现在你知道了水对我们的重要性。
(全手工打字翻译,求最佳答案...)
大靥0tI
海龟能生活在海中,它们也能生活在陆上的淡水中。所有的海龟都有厚厚的龟壳。这个龟壳是海龟的家。
雄性海龟从来不离开海洋。雌性海龟爬上陆地,寻找一个可以让它们孵蛋的地方。有时候这个地方离海洋很远。雌性海龟在沙滩上用它们的后腿挖洞。她一次性大概孵出200个蛋。然后她用沙子盖满挖好的洞。这之后,雌性海龟爬回海洋再也不会来看小海龟。在小海龟孵出蛋壳之后,它们知道海洋在哪儿。因此它们很快的爬入海洋。海龟没有牙齿,但是它的鄂是很坚固而且锋利。所以如果你抓住一只海龟,不要把你的手指放入它的嘴巴里面。