大家把自己喜欢的摇滚歌曲写下来 越多越好。要最好听的哦

韩龙勇
1.it's gotta be you 2.I'll never stop 3.tearin up my heart 4.back to your heart 5.shap of my heart 6.selfish 7.selodad 8.how did I fall in love with you 9.falling 10.it makes me ill 11.kiss me at midnight 12.I want you back 13.let it out 14.the game is over 15.gone 16.digital get down 17.the only gift 18.I thought she knew 19.just don't tell me 20.see right through you `
满意请采纳
恽思远43
不要说话 回家的路 (莫文蔚) 我不会唱歌 ---罗志祥 袁成杰 戚薇-外滩十八号 第三者的第三者 烟花落 可以不可以 爱要怎么说出来 明天 阴天 光荣 思念是一种病 MY LOVE WILL GET TOU HOME 直觉反应 记忆钢琴 我爱上的 幸福恋人 他不爱我 不想放手 偏偏爱上你 如果没有你 CAN YOU FEEL MY WORD 走火入魔 心里有个他 可不可以爱你 路... 半情歌 扇子舞 无可取代 为你写诗 越爱越难过 宝贝 可惜不是你 不该结束 王若琳的歌也很好听