歌词记不清了,大概是不相信就空空,哦哦,用力大声空空……女声唱的

,声音有点像李玟... ,声音有点像李玟 展开
思亲心里情8610
我想你想找是西域男孩的my love中文吧

<<我的爱>>

空空的街道
空空的房间
我心中空洞
我独自一人房间越变越小
我想知道
我想知道为什么
我想知道那些我们唱过的歌
我们一起度过的日子
现在都去了哪里(Oh yeah)
oh我的爱
我永远坚持
追求似乎遥远的爱情
所以我祈祷
希望梦想能够成真
在蓝天下再次遇见你
我的爱
穿越海洋从海岸到海岸
找到我最喜欢的地方
在绿色的田野里再次遇见你
我的爱

我尝试看书
我上班工作
和朋友们大笑
但是却不能停止思念(Oh no)
我想知道
我想知道为什么
我想知道那些我们唱过的歌
我们一起度过的日子
现在都去了哪里(Oh yeah)
oh我的爱
我永远坚持
追求似乎遥远的爱情
所以我祈祷
希望梦想能够成真
在蓝天下再次遇见你
我的爱
穿越海洋从海岸到海岸
找到我最喜欢的地方
在绿色的田野里再次遇见你
想拥抱你
向你承诺
倾诉我的心灵
倾诉我的想法

追求似乎遥远的爱情
所以我祈祷
希望梦想能够成真
在蓝天下再次遇见你
我的爱
穿越海洋从海岸到海岸
找到我最喜欢的地方
在绿色的田野里再次遇见你
我的爱
所以我祈祷
希望梦想能够成真
在蓝天下再次遇见你
穿越海洋从海岸到海岸
找到我最喜欢的地方
在绿色的田野里再次遇见你
我的爱

顺便附上英文的
My love-Westlife 我的爱(西城男孩)

  An empty street.空旷的大街。

  An empty house.空荡的房子。

  A hole inside my heart.空洞的心。

  I'm all alone.我是如此孤寂。

  And the rooms are getting smaller.房间也变得小起来。

  I wonder how ! 我不知道为何!

  I wonder why ! 我也不明白为什么!

  I wonder where they are.我更不了解它们在哪里。

  The days we had.那些我们过去拥有的日子。

  The songs we sang together.我们一起唱过的歌。

  Oh,yeah !

  And oh my love.噢!我亲爱的。

  I'm holding on forever.我愿永远拥抱你。

  Reaching for a love that seems so far.努力去达到那远不可及的爱的彼岸。

  So I say a little prayer.于是我做着微不足道的祈祷。

  And hope my dreams will take me there.希望梦想能把我带到彼岸。

  Where the skies are blue.在那里天空是蓝的。

  To see you once again,my love.在那里能与你重逢,我的爱人。

  Over seas from coast to coast.越过海洋到达彼岸。

  To find the place I love the most.找到我最爱的地方。

  Where the fields are green.在那里土地是绿的。

  To see you once again.在那里能与你重逢。

  My love ! 我的爱人!

  I try to read.我有用功在读书。

  I go to work.我也认真地工作。

  I'm laughing with my friends.与朋友们也在欢笑着。

  But I can't stop to keep myself from thinking.但我还是不能停止爱你。

  Oh,no ! 噢,不!

  I wonder how ! 我不知道为何!

  I wonder why ! 我也不明白为什么!

  I wonder where they are.我更不了解它们在哪里。

  The days we had.那些我们过去拥有的日子。

  The songs we sang together.我们一起唱过的歌。

  Oh,yeah !

  And oh my love.噢!我亲爱的。

  I'm holding on forever.我愿永远拥抱你。

  Reaching for a love that seems so far.努力去达到那远不可及的爱的彼岸。

  So I say a little prayer.于是我做着微不足道的祈祷。

  And hope my dreams will take me there.希望梦想能把我带到彼岸。

  Where the skies are blue.在那里天空是蓝的。

  To see you once again,my love.在那里能与你重逢,我的爱人。

  Over seas from coast to coast.越过海洋到达彼岸。

  To find the place I love the most.找到我最爱的地方。

  Where the fields are green.在那里土地是绿的。

  To see you once again.在那里能与你重逢。

  To hold you in my arms.将你拥入怀。

  To promise you my love.以实现我承诺的爱。

  To tell you from the heart.发自内心的告诉你。

  you are all I'm thinking of.你是我的唯一。

  I'm reaching for a love that seems so far.我努力想达到那远不可及的爱的彼岸。

  So I say a little prayer.于是我做着微不足道的祈祷。

  And hope my dreams will take me there.希望梦想能把我带到彼岸。

  Where the skies are blue.在那里天空是蓝的。

  To see you once again,my love.在那里能与你重逢,我的爱人。

  Over seas from coast to coast.越过海洋到达彼岸。

  To find the place I love the most.找到我最爱的地方。

  Where the fields are green.在那里土地是绿的。

  To see you once again.在那里能与你重逢。

  My love ! 我的爱人!

  To see you in the place.在那与你重逢。

  Please take me there.请带我到彼岸。

  Where the skies are blue.在那里天空是蓝的。

  To see you once again.在那里能与你重逢。

  Over seas from coast to coast.越过海洋到达彼岸。

  To find the place I love the most.找到我最爱的地方。

  Where the fields are green.在那里土地是绿的。

  To see you once again.在那里能与你重逢。

  My love ! 我的爱人!