Bestwishes!是什么意思

当年云雾里

Best wishes是最美好的祝愿的意思。

拓展资料

1、Please accept my best wishes for your happiness and success.

请接受我最良好的祝愿,祝你幸福和成功。

2、Lina is fine and sends you her love and best wishes.

莉娜身体很好,还让我转达她对你的爱和祝福。

3、I found George's story very sad. Please give him my best wishes

我觉得乔治的经历很悲惨,请向他转达我最诚挚的祝福。

4、Best wishes for your new home.; Congratulations on your new home.

恭贺乔迁之喜!

5、She sends her best wishes — you've obviously made a hit there.

她向你问好——看得出来你在那里大受欢迎。

6、With best wishes for a merry Christmas and a happy new year!

恭祝圣诞,并贺新禧!

7、With best wishes for your health.

顺颂大安。

李小小中小学教育资料
best wishes
[释义] 最美好的祝愿、祝福;
[网络] 最良好的祝愿; 致以美好的祝愿;
[例句]Christmas greetings and best wishes for the new year!
谨致圣诞贺庆与新年良好祝愿!
爱上狸猫的兔子
祝福你最好的
追答
可以理解为体验
suporxht
最好的祝福
田间d小农
最好的祝福