又a又b式词语有哪些?

梦妮爱娱乐

1、又说又笑、又大又圆、又长又细、又白又胖、又香又甜、又白又嫩、又哭又闹、又尖又细。

2、又渴又累、又惊又喜、又快又好、又快又稳、又大又甜、又高又陡、又蹦又跳、又高又瘦。

3、又大又红、又粗又长、又高又壮、又吵又闹、又快又好、又哭又闹、又风又雨、又上又下。

4、又气又怒、又哭又笑、又疯又傻、又拉又吐、又红又专、又气又恨、又羞又恨、又高又大。

5、又红又甜、又香又脆、又青又小、又厚又重、又亮又美、又黑又亮、又高又瘦。