上瘾的毒药用英语怎么翻译

上瘾的毒药用英语怎么翻译... 上瘾的毒药用英语怎么翻译 展开
Balymv3

上瘾的毒药
Addictive poison
双语对照
双语例句
真的,忧伤也是会上瘾的毒药,正如我爱你也是无法忘却的事实。
Really, sadness is also addictive poison, as I love you also can not forget the facts.

与涉足科学上的处女地相比,没有比那更美好的感觉,也没有比那更令人上瘾的毒药了。
There is no feeling more pleasant, no drug more addictive, than setting foot on virgin soil.
龙采集团宣传50
Addictive poison
[原文]上瘾的毒药
爱蓝色的梦2015
上瘾的毒药
Addictive poison
maple20033
  addictive drugs
怠l十者
Missing is the poison that rages the soul most.