求大神翻译 急!!!!!!!!!!! 70

晋之鄙有二人,临秦地则曰:“鄙贱之人,当其求谅。”居久,则鄙秦人曰:“秦人亦不过如此,皆如蛮夷之鄙人。... 晋之鄙有二人,临秦地则曰:“鄙贱之人,当其求谅。”居久,则鄙秦人曰:“秦人亦不过如此,皆如蛮夷之鄙人。 展开
wwwshuguo
There
is something in the American character that is suspicious of
reading
as anything more than a tool for advancement. America is
also a nation that
prizes sociability and community, believes that
alone leads to loner, loner
to loser. Any sort of turning away
human contact is suspect.
美国人的个性使得他们怀疑阅读不仅仅是提升自己的工具。美国也是一个崇尚社交和社区意识的民族。他们相信闭锁导致孤独,孤独招致失败。任何自我闭锁的行文都是可疑的。
We
have
a get-out-and-going ethos at the heart of our national character.
The
images of American Presidents that stick are those that portray
them as men
of action: Theodore Roosevelt on safari, John Kennedy
throwing a football
around with his brothers. There may only be
Lincoln to give solace to
the
inveterate reader, a solitary figure sitting by the fire who
believed
that books held the knowledge he so eagerly sought. “My
best friend’s the man
who’ll get me one,” he once said.
在我们的民族性中,有一种“出门走起”的精神。美国总统的形象通常都是哪种行动型男人: 西奥多 罗斯福在非洲狩猎;约翰 肯尼迪与兄弟们玩儿橄榄球。对于那些埋头读书、独坐壁炉畔认为书籍才是他热切搜索的知识的源泉的人来说,只有林肯可能会给他们一点儿安慰,因为这位总统曾经说过:我最好的朋友就是那个给我一个朋友的家伙。
仙小蝶
译文:有两个来自晋国小地方的人,到了秦国,说:“我们是小地方的人,应该请求当地人谅解照顾我们。”在秦国住得时间长了,就瞧不起秦国人,说:“秦国人也不过如此啊,都象蛮族小地方的人(那么粗俗)。”
百度网友495d06a
译文:有两个来自晋国小地方的人,到了秦国,说:“我们是小地方的人,应该请求当地人谅解照顾我们。”在秦国住得时间长了,就瞧不起秦国人,说:“秦国人也不过如此啊,都象蛮族小地方的人(那么粗俗)。”